Knutsel Club Open dag HHNK Petten met powerkiten zandsculpturen en knutselen

Knutsel Club

Knutsel Club & Vliegers Maken

First Choice Events heeft ook kinderprogramma's in het assortiment: onze workshops Knutselen en Vliegers Maken houden de kinderen lekker bezig op een creatieve manier. Bij de workshops stimuleren onze vriendelijke en geduldige instructeurs creativiteit en inbeeldingsvermogen. Met diverse materialen en methoden worden de meest leuke en knappe creaties vervaardigd. We hebben verschillende programma's samengesteld, afhankelijk van de leeftijdsgroep(en) van de kinderen. Bij deze speciale workshops zijn lol, creativiteit en lachen de meest belangrijke ingredi√ęnten.

Natuurlijk mogen alle creaties mee naar huis genomen worden door de trotse makers. Misschien worden de papa's en mama's wel verrast met mooie cadeautjes...

Direct beschikbaarheid opvragen

First Choice Events heeft activiteiten georganiseerd voor onder andere..

Geslaagde First Choice events

Waarom First Choice Events?

• 9.2 klantbeoordeling
  • Offerte binnen 24 uur