teambuilding

Ben je op zoek naar een uitdagende teambuilding activiteit?

Teambuilding voor iedereen, ongeacht leeftijd en interesse!

Voor ultieme teambuilding bieden wij verschillende activiteiten op het strand. Zo kun je racen over het strand met een kitebuggy of met het hele team gaan vliegeren. Als je het wat rustiger aan wilt doen, dan kunt je ook kiezen voor andere groepsactiviteiten zoals zandsculpturen maken of een megavlieger workshop. Voor ieder wat wils!

Onderstaand vind je een overzicht van onze meest geboekte workshops en activiteiten:

professioneel zandsculpturen

Professioneel Zandsculpturen

Wel eens vol bewondering gekeken naar zandsculpturen van kunstenaars? Ook jij kan onder begeleiding aan de slag met speciaal beeldenzand! Een activiteit in teamverband waar je veel plezier aan beleeft! Met de juiste instructie, technieken en materialen zal jouw eigen ontwerp oprijzen uit het zand.

Voor een teambuildingsactiviteit kan er gekozen worden voor een bepaald thema, waar alle groepen een eigen ontwerp voor maken. Ook zeer geschikt voor scholen, familie-uitjes en vrijgezellenfeestjes. Plezier verzekerd!

megavlieger bouwen

Megavlieger Bouwen

Samen met je collega’s 1 grote 3D megavlieger bouwen en oplaten! In kleine teams bouw en decoreer je met je team jullie onderdeel van de megavlieger. Door het samenvoegen van de onderdelen wordt een enorme vlieger gecreëerd.

Buiten is het moment aangebroken dat de megavlieger de lucht in kan! Met behulp van alle teamleden wordt de megavlieger de lucht ingetrokken. Goede samenwerking is een must. Daarom is megavlieger bouwen de ultieme teambuilding workshop.

gps tocht - city games

GPS tocht - City Games

Ga het avontuur aan met onze gps tochten en city games! Zoek de route met een speurtocht of ga de competitie aan met je collega's en vind als eerste de schat in onze City Game 'Kraak de Kluis'.

Liever wat meer spanning speel dan de mol en werk je collega's tegen wanneer zei de opdrachten proberen op te lossen. Let er wel op dat je niet gesnapt wordt! Speel de geheimzinnige City Game 'Wie is de Mol'

Sensatie, veelzijdig en teambuilding!

beach games

Beach Games

Wie heeft de winnaarsmentaliteit en grijpt dé kans om de eeuwige roem in de wacht te slepen?

Op een ruime locatie bestrijden verschillende teams elkaar tijdens spectaculaire wedstrijden op de diverse sportieve onderdelen. Te denken valt aan beach lacrosse, volleybal, ultimate frisbee, megaballen race, sanjo kite fight en meer. Het team dat behendigheid, kracht, intelligentie en samenwerking weet te bundelen, zal gegarandeerd als winnaar uit de bus komen. Perfect voor een sportief teambuilding evenement en leuk voor iedereen.

Sportief teambuilding organiseren?

kitebuggyen

Kitebuggyen is een van de spectaculairste strandactiviteiten die First Choice Events je te bieden heeft voor je teambuilding. Ondanks dat kitebuggyen een sportief uitdagende activiteit is hebben we de workshop zo opgebouwt dat iedereen er aan mee kan doen.

Laat je in de buggy voorttrekken door de vlieger en de wind en je zal een spectaculaire dag beleven op het strand! Je krijgt een korte uitleg over de basistechnieken en vervolgens begint je met het besturen van een grote vlieger. Alles onder controle? Dan is het moment aangebroken dat je gaat kitebuggyen! Een programma voor echte doorzetters die van het strand en de wind houden.

Benieuwd naar wat wij kunnen organiseren?

First Choice Events heeft activiteiten georganiseerd voor onder andere..

Geslaagde First Choice events

Waarom First Choice Events?

• 9.2 klantbeoordeling
  • Offerte binnen 24 uur