Page content

Teambuilding

Zandsculpturen

Wel eens vol bewondering gekeken naar zandsculpturen van kunstenaars? Ook jij kan onder begeleiding aan de slag met speciaal beeldenzand! Een activiteit in teamverband waar je veel plezier aan beleeft! Met de juiste instructie, technieken en materialen zal jouw eigen ontwerp oprijzen uit het zand.

Voor een teambuildingsactiviteit kan er gekozen worden voor een bepaald thema, waar alle groepen een eigen ontwerp voor maken. Ook zeer geschikt voor scholen, familie-uitjes en vrijgezellenfeestjes. Plezier verzekerd!

Megavlieger Bouwen

Samen met je collega’s 1 grote 3D megavlieger bouwen en oplaten! In kleine teams bouw en decoreer je met je team jullie onderdeel van de megavlieger. Door het samenvoegen van de onderdelen wordt een enorme vlieger gecreëerd. Dit kan leiden tot de vorming van een compleet (bedrijfs)logo of een kleurrijk geheel.

Buiten is het moment aangebroken dat de megavlieger de lucht in kan! Met behulp van alle teamleden wordt de megavlieger de lucht ingetrokken. Goede samenwerking is een must. Daarom is megavlieger bouwen de ultieme teambuilding workshop.

Beach Games

Wie heeft de winnaarsmentaliteit en grijpt dé kans om de eeuwige roem in de wacht te slepen?

Op een ruime locatie bestrijden verschillende teams elkaar tijdens spectaculaire wedstrijden op de diverse sportieve onderdelen. Te denken valt aan beach lacrosse, volleybal, ultimate frisbee, megaballen race, sanjo kite fight en meer. Het team dat behendigheid, kracht, intelligentie en samenwerking weet te bundelen, zal gegarandeerd als winnaar uit de bus komen. Perfect voor een sportief teambuilding evenement en leuk voor iedereen.

Powerkite Clinic

Laat de vlieger door de wind meenemen en verbaas je over de kracht van deze vliegers! Bij het zogenaamde powerkiten is de grootte van de grootste vlieger afhankelijk van de windsterkte. In kleine groepjes wordt de vlieger bestuurd en opgelaten. Door de trekkracht van de grootste vlieger, zal zelfs de meest getrainde collega vermoeid raken!

Bij het programma powerkiten beginnen we in groepjes te vliegeren met kleine matras vliegers waarna we snel overgaan op de grotere en harder trekkende vliegers.