Beachclub Natural High Brouwersdam

Beach hotel de Vigilante Makkum

Voor vergaderingen en bedrijfsfeest.

Beach Hotel de Viligante

Beach Hotel de Vigilante staat voor comfort, gezelligheid en spectaculaire uitzichten; en is de perfecte uitvalsbasis voor een ontspannen of juist actieve vakantie. Direct gelegen aan het IJsselmeerstrand wandelt u zo door het zand het frisse water in. Ook kunt u plaatsnemen op één van de vele terrassen aan de gezellige boulevard; of de mooie omgeving gaan verkennen.

Evenementen met impact

Bedrijfsevenementen van A tot Z

Met de bijzondere ligging direct aan het IJsselmeer bieden wij een prachtige locatie voor uw vergadering, cursus of training.

Wij beschikken over drie vergaderzalen die op verschillende manieren ingedeeld kunnen worden, zodat er altijd een indeling is die bij uw gezelschap past.

Onze vergaderruimtes zijn voor meerdere doeleinden inzetbaar. Zo kunt u hier uitstekend brainstormen en vergaderen eventueel in combinatie met een leuke activiteit. Daarnaast behoort ook het organiseren van congressen of bedrijfsfeesten tot de mogelijkheden. Wij beschikken over 87 kamers dus ideaal om te blijven overnachten.

Wij stellen met veel plezier een arrangement voor u samen die volledig op uw wensen aansluit, waarbij er vele mogelijkheden zijn. Van teamuitje tot overnachten, wij denken graag met u mee om er een succesvol evenement van te maken!

Beschikbaarheid 

 • Route en Adres

  Adres

  De Glazen Ruimte

  De Holle Poarte 10

  8754 HC Makkum

  Telefoon: 0515 238 222 

  email : sales@hoteldevigilante.nl