Beachclub Bait Wassenaar

Beachclub BAIT Wassenaar

Beachclub BAIT

Dit seizoen voor het tweede jaar op de Wassenaarse Slag. Het moderne paviljoen met haar stijlvolle inrichting zorgen ervoor dat u zich meteen thuisvoelt. Gezellige banken met een echte houtkachel, industriële schuifdeuren en oude olijfbomen zorgen voor een eigentijds design.

Christian Taal en Esther Schuite hebben na een overweldigend eerste jaar het concept verder uitgebouwd. Een stijlvolle strandtent met kwalitatief goed eten, verse ingrediënten en persoonlijke service. Casual chic maar boven alles laagdrempelig. Samen met compagnons Marcel Dijkstal en Tom van Angeren van Solbeach in Scheveningen is Beachclub BAIT een nieuwe toevoeging op het Wassenaarse strand.

Zelf grillen

Zelf grillen op je eigen houtskool BBQ! Alle BBQ’s worden geserveerd met brood, 2 salades en sausjes. Te bestellen vanaf 2 personen

Opties

Vlees - € 23,50 pp