Creatief bedrijfsuitje
creatief bedrijfsuitje

Organiseren jullie binnenkort een creatief bedrijfsuitje en houden jullie van zon, zee en strand?

Bekijk de videos van onze geweldige teambuilding evenementen: Zandsculpturen, Megavlieger Bouwen, Sanjo Kite Fight Workshop, .. en nog veel meer op diverse stranden van Nederland!

Wat wij aanbieden:

Voor ultieme bedrijfsuitjes bieden wij verschillende activiteiten op het strand. Zo kun je racen over het strand met een kitebuggy of met het hele team gaan vliegeren. Als je het wat rustiger aan wilt doen, dan kunt je ook kiezen voor andere groepsactiviteiten zoals zandsculpturen maken of een megavlieger workshop. Voor ieder wat wils! Bekijk onze aanbiedingen hieronder.

Onderstaand vind je een overzicht van onze meest geboekte creatieve bedrijfuitjes:

professioneel zandsculpturen

Professioneel Zandsculpturen

Wel eens vol bewondering gekeken naar zandsculpturen van kunstenaars? Ook jij kunt onder begeleiding aan de slag met speciaal beeldenzand! Een activiteit in teamverband waar je veel plezier aan beleeft! Met de juiste instructie, technieken en materialen zal je eigen ontwerp oprijzen uit het zand. Plezier verzekerd!megavlieger bouwen

Megavlieger Bouwen

Samen met je collega’s 1 grote 3D megavlieger bouwen en oplaten! In kleine teams bouw en decoreer je met je team jullie onderdeel van de megavlieger. Door het samenvoegen van de onderdelen wordt een enorme vlieger gecreëerd. Dit kan leiden tot de vorming van een compleet (bedrijfs)logo of een kleurrijk geheel. Buiten is het moment aangebroken dat de megavlieger de lucht in kan!
bamboe bouwen

Bamboe Bouwen

Met je team een toren, brug of kunstzinnig object bouwen? Geen probleem met Bamboe! Dit materiaal leent zich perfect voor alle ruimtelijke bouwwerken! Door bamboestokken met elastiekjes aan elkaar te knopen, kunt je verschillende constructies maken en opbouwen. Bamboe is stevig, milieuvriendelijk en zeer geschikt voor creatieve teambuilding!


Sanjo workshop

Sanjo Workshop

Creativiteit, samenwerking en competitie in een workshop! In teamverband worden Sanjo-bouwpakketten naar traditioneel Japans gebruik gebouwd en gedecoreerd. Is de Sanjo klaar, dan kan buiten het spannende gevecht plaatsvinden. Terwijl de eigen Sanjo in de lucht moet worden gehouden, probeer je met je vliegerlijn de andere ‘strijders’ uit de lucht te snijden. Het team dat de Sanjo het langst in de lucht kan houden, heeft gewonnen!

zandsculpturen met strandzand

Zandsculpturen met strandzand

Geef een klein kind op het strand een schep en een emmer en binnen de kortste keren heeft hij of zij een zandkasteel gebouwd. Maar wist je dat deze bezigheid ook heel erg leuk is om samen met collega’s te doen? Zandkastelen bouwen en Zandsculpturen carven zijn namelijk de ideale teambuilding activiteiten! Om het mooiste resultaat te behalen, moet je creatief denken, samenwerken, communiceren en de rollen verdelen. Een team functioneert het best wanneer iedereen op elkaar vertrouwt, elkaars kwaliteiten kent en het werk met plezier uitvoert. Deze teambuilding activiteiten bevorderen dit. Ben jij klaar om je handen vies te maken en creëer je samen met je team het mooiste sculptuur?

Demonstratie IJssculpturen

demonstratie ijssculpturen
Een demonstratie ijssculpturen is een perfecte aandachtstrekker tijdens evenementen, beurzen, braderie en open dagen.

U hoeft alleen maar te zorgen voor:

  • voldoende ruimte ( 6 - 9 m2 per sculptuur)
  • stroompunt binnen 50 meter vanaf sculptuur

Voor meer informatie bekijk: Workshop IJssculpturen

First Choice Events heeft activiteiten georganiseerd voor onder andere..

Geslaagde First Choice events

Beschikbaarheid opvragen.

Waarom First Choice Events?

  • 9.2 klantbeoordeling
  • Offerte binnen 24 uur
  • Wij komen op locatie!