Event center Vinkeveen, De Evenementen locatie in de randstad

Event center Vinkeveen

De evenementen locatie waar alles kan.

Check beschikbaarheid 
 • Megavlieger bouwen op het strand bij culpepper

  Event center Vinkeveen

  Zoek je een allround event locatie op een centrale plek in Nederland? Event Centre Vinkeveen ligt direct aan de A2 tussen Utrecht en Amsterdam, in een groene omgeving aan de Vinkeveense Plassen.

  Van een teambuilding sessie op het strand, een workshop met lunch in een knusse vergaderzaal tot een knallend feest in de Black Box. Hier regelen ze alles tot in de kleinste details voor een onvergetelijke ervaring aan de Vinkeveense Plassen. Event Centre Vinkeveen, Apollo Hotel Vinkeveen en The Harbour Club, alles geregeld op één locatie. Op de begane grond van het Event Centre bevindt zich de Black Box van circa 400 m2 die ruimte biedt voor feesten en partijen tot 450 personen. Door de flexibele wanden kan de ballroom eenvoudig in drieën gedeeld worden. Met de 8 meter hoge trussen voor licht en geluid staat ieder product letterlijk in de spotlight. Op de eerste etage zijn verschillende koffie lounges, 2 boardrooms en 9 kleinere vergaderzalen die geschikt zijn voor een boardmeeting, trainingen of workshops.

   

  Vinki Beach is het privé strandje met privé aanlegsteiger. Er zijn meerdere sloepen beschikbar om zelf of onder begeleiding van een schipper het water op te gaan. The Harbour Club Vinkeveen zit naast het Event Centre en is de unieke locatie met internationale allure, een sprankelende sfeer en buitengewoon fantastisch eten. Laat u verrassen door The Harbour Club in Vinkeveen met een eigen terras aan de Vinkeveense Plassen en gevestigd in het Apollo Hotel Vinkeveen - Amsterdam. Alleen de beste, meest verse producten worden gebruikt om vervolgens op een eenvoudige, pure manier bereid te worden door de beste chefs! The Harbour Club Vinkeveen biedt plaats aan maximaal 300 gasten, waarvan 150 buiten op het luxe terras dat via land en water bereikt kan worden. De eigen aanlegsteiger biedt plaats voor boten om aan te meren.

   

  Ook voor overnachtingen bent u bij deze locatie aan het goede adres. Apollo Hotel Vinkeveen zit tussen het Event Centre en The Harbour club in. Het hotel beschikt over 88 hotelkamers, met een prachtig uitzicht over de Vinkeveense Plassen.

  Daarnaast heeft de locatie ruimte voor 170 Parkeerplaatsen met ruimte voor 2 bussen.

   

  Zoekt u een bijzondere locatie voor u evenement? Event Centre Vinkeveen overtreft met lef en creativiteit. Nieuwsgierig? Neem contact op om uw persoonlijke wensen door te spreken.

  Waarom First Choice Events?

  • 9.2 klantbeoordeling
  • Nemen al het werk uit hadden
  • 30 tot 750 personen

  [gravityform id="3"]

  Binnen 15 min. antwoord

  Activiteiten bij Event Center Vinkeveen

  Zandsculpturen

  Bamboe Bouwen

  Beach Games / Zeskamp

  Chain reaction

  Expeditie Robinson

  Reis om de wereld in 5 spelen

  Workshop IJssculpturen

  CONTACTGEGEVENS