Wil je je bedrijfsevenement in een echt fort ? Fort Voordorp bied diverse mogelijkheden.

Fort Voordorp Utrecht

De perfecte locatie voor je bedrijfsevenementen.

Evenementen locatie

Logo evenementen locatie fort voordorp

Evenementenlocatie Fort Voordorp in Utrecht

Ga je een evenement organiseren en ben je op zoek naar een unieke evenementenlocatie voor je zakelijke evenement, beurs, congres of feest in Utrecht? Dan ben je bij het schitterend gerestaureerde Fort Voordorp aan het juiste adres! Als onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie is het fort, met haar combinatie van historische en moderne elementen, een fraai gelegen en inspirerende evenementenlocatie.

Beschikbaarheid 

 • Fort Voordorp Utrecht

  Fort Voordorp is in alle opzichten uniek. Een historisch monument met moderne faciliteiten. Idyllisch gelegen op 3 hectare grond, omringd door 4,5 hectare water, aan de rand van Utrecht en de uitvalswegen. Het Fort werd tussen 1867 en 1871 aangelegd als onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie ter bescherming van de spoorlijn Utrecht- Amersfoort.

  In 1990 heeft de familie Van Denderen het Fort van de gemeente gekocht met het idee om deze bijzondere locatie in ere te herstellen en zoveel mogelijk mensen ervan te laten genieten. Om het Fort geschikt te maken voor evenementen was jarenlange renovatie noodzakelijk. De restauratie en renovatie heeft geleid tot een prachtige multifunctionele evenementenlocatie en is daarmee een perfecte basis voor evenementen van 80 tot 2.500 personen. Fort Voordorp wordt gerund door de tweede generatie familie Van Denderen. Een rijksmonument, waard om te ontdekken!

  [gravityform id="3"]

  Route en Adres

  Adres

  Fort Voordorp B.V.

  Voordorpsedijk 28b

  Groenekan, Utrecht 3737 BK 

  tel : 030-2735354

  email : info@fortvoordorp.nl