GPS Tocht - City Games
GPS tocht

GPS Tocht - City Games

Boek een spannende en uitdagende GPS tocht of City Game!

De locatie, die bepaal jij! Je kunt onze spannende ontdekkingstochten doen in je eigen dorp of stad. Of maak je je bedrijfsuitje of vriendendag liever wat spannender en ruiger? Bijvoorbeeld in de bossen of duinen? Gewapend met niet meer dan een GPS Navigatie Unit, ontdek je nieuwe paden en bezienswaardigheden. Zo probeer je de speurtocht tot een succesvol einde te brengen.

Wij leveren echte maatwerk-uitjes. Heb je specifieke wensen of eisen voor een dagje teambuidling? (Bijna) alles is mogelijk!

City Games - GPS tocht

De City Games zijn GPS tochten die in de stad worden gespeeld. We hebben twee soorten City Games, Wie Is de Mol en Kraak de Kluis. Het zijn doordachte spelprogramma's waar echt iedereen aan mee kan doen. Lees snel verder voor de mogelijkheden!

Wie is de Mol

GPS City Game Wie is de Mol spel

Een avontuurlijke tocht door de stad! Deze City Game, geïnspireerd door het populaire tv-programma, blijft verrassend en heeft leuke spelelementen voor het hele team. Met behulp van GPS navigatie leggen de teams een mooie, afwisselende route af. Onderweg worden raadsels opgelost, teamspellen

gespeeld en opdrachten uitgevoerd. En dan is er nog de mol… Pas op, want hij probeert het spel te saboteren!GPS City Game Wie is de Mol spel

De tocht is voor iedereen te doen. De route is ongeveer 7 kilometer lang en brengt je vaak op leuke, onverwachte plekken. Bijvoorbeeld in de Euromast van Rotterdam!

Kraak de Kluis

Kluis gekraakt bij de gps city game

Een veelzijdig en competitief spelprogramma! De teams strijden tegen elkaar door opdrachten op te lossen en de code van de kluis te

kraken! Welk team is het snelst bij de kluis? Er is er immers maar één...

Elk team krijgt een rugtas met o.a. een programmaboekje, GPS Navigatie Unit, portofoon, verrekijker, gezonde snack en iets specifieks voor in de stad. Zoals een voucher voor de watertaxi in Rotterdam. Wanneer een team een opdracht oplost, krijgt deze een cijfer van de kluis. Als alle opdrachten zijn opgelost en de code is gekraakt kan de kluis worden geopend!

De opdrachten moeten in teamverband worden opgelost en vergen echt wel wat denkwerk en inzet. Deze GPS tocht is erg geschikt voor teambuilding. Je moet als team immers goed samen werken en werkt toe naar een gezamenlijk doel: Kraak de Kluis!

GPS Speurtocht

GPS speurtocht blindoek
Wij maken GPS tochten ook op maat en voor alle leeftijden. Voor kinderen is de GPS speurtocht zeker een aanrader! Ben je op zoek naar een spannend en actief kinderfeestje? Wat dacht je van een zoektocht door de duinen en op het strand van Oostvoorne?

Locaties GPS Tocht

Op de volgende locaties zijn onze GPS tochten op dit moment beschikbaar:

 • Gouda
 • Delft
 • Den Haag
 • Utrecht
 • Kijkduin
 • Scheveningen
 • Amersfoort
 • Bloemendaal
 • Rotterdam

Staat jou locatie er niet tussen? Geen probleem! Stuur ons een mailtje of geef een belletje. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

First Choice Events heeft activiteiten georganiseerd voor onder andere..

Geslaagde First Choice events

Beschikbaarheid opvragen.

Waarom First Choice Events?

 • 9.2 klantbeoordeling
 • Offerte binnen 24 uur
 • Wij komen op locatie!