Gevonden wat je zocht?

Graag horen wij of je op onze website hebt gevonden wat je zocht. Help ons en krijg 15% korting op de eerstvolgende offerte!

Page content

Wat is een GPS tocht?

Wat is een GPS tocht?

Wat is een GPS tocht precies? Kort gezegd is het een soort speurtocht met opdrachten. Aan de hand van een gps apparaat ga je langs checkpoints. Bij elke checkpoint zit een opdracht die je eerst moet doen voordat je verder kan gaan. Een GPS apparaat verteld alleen welke richting je op moet lopen. Hij verteld dus niet hoe je precies moet lopen om op het juiste checkpoint te komen. Het kan dus voorkomen dat je rechtdoor moet maar er staat een groot gebouw in de weg!Wat is een GPS tocht opdracht groepsfoto

Een GPS tocht is ideaal voor teambuilding. Je doet samen met je team de opdrachten en probeert als eerste het spel af te ronden. Want verliezen van het andere team is natuurlijk geen optie. Daarnaast zie je vaak leuke plekjes van de omgeving. Bijvoorbeeld het ontdekken van geheime paden in de duinen of een bezoekje aan de Euromast.

Benieuwd naar ons aanbod van GPS tochten? Kijk dan snel verder

GPS City Game: Wie speelt de Mol?

Eén van onze avontuurlijke gps tochten is de city game: Wie speelt de Mol? Dit spel speel je bijna altijd in de stad. Maar op speciale verzoeken kunnen wij dit ook doen op andere locaties. Bijvoorbeeld het bos of in de duinen.

Onderweg moeten raadsel opgelost worden, teamspellen gespeeld worden en opdrachten worden uitgevoerd. Daarnaast wordt de route zo gemaakt dat er bezienswaardigheden onderweg zijn voor de minder bekende stukjes van de stad. Maar vergeet de mol niet! Die probeert alles te saboteren! Speel het spel met je team maar let wel op. Als de mol ervoor zorgt dat je het spel niet uitspeelt heeft de mol gewonnen…! De tocht is voor iedereen te doen. Mochten er speciale wensen of eisen zijn dan passen wij de route daar op aan.

GPS City Game: Kraak de Kluis

Competitie is een belangrijk onderdeel bij de city game: Kraak de Kluis. Twee of meer teams spelen tegen elkaar om als eerste de kluis te kraken!  Maar hoe kom je aan de code? Wanneer een opdracht is opgelost krijgt het team een cijfer. Wanneer alle opdrachten zijn opgelost kan er met de cijfers een combinatie gemaakt worden. Kan hiermee de kluis gekraakt worden? Als het goed is wel, maar dan moeten de opdrachten wel goed zijn opgelost ;-).

De opdrachten moeten met het hele team worden uitgevoerd anders kan de opdracht niet opgelost worden. Daarom is deze activiteit uitermate geschikt voor een teambuilding bedrijfsuitje!

Je eigen GPS tocht op locatie?

Wil je graag een eigen GPS tocht? Bijvoorbeeld met een leuk thema als ‘Wie speelt de Mol’ of ‘Kraak de Kluis’? Wij komen overal in Nederland op locatie! Druk op de knop hieronder als je vragen hebt! Of geef een belletje, dan weet je het gelijk!

Vragen? Wij horen het graag!

 

teambuilden

Comment Section

0 reacties op “Wat is een GPS tocht?

Plaats een reactie


*