Megavlieger bouwen met de Haagse bibliotheken
10 april 2018 

Megavlieger bouwen met de Haagse bibliotheken

Het is Feest aan zee. Precies 200 jaar geleden werd het eerste badhuis op het Scheveningse strand gezet. Ter viering hiervan organiseert bibliotheek Den Haag het hele jaar door verschillende activiteiten met als thema “Zee en strand”,

Workshop megavlieger bouwen

Per 4 april zijn de workshops “Megavlieger bouwen” van start gegaan! In alle vestigingen van bibliotheek Den Haag wordt er gewerkt aan het bouwen van één gezamenlijke megavlieger.  Per bibliotheek wordt er in kleine groepen aan een deel van de vlieger gewerkt. De complete megavlieger is in augustus te zien in de centrale bibliotheek.

Daarnaast wordt er ook gewerkt aan een ready to fly vlieger, die iedereen mee kan nemen naar huis.

megavliegerbouwen     

      

Workshop Megavlieger bouwen woensdag 4 april Laakkwartier bibliotheek den haag

Vliegerfestival Scheveningen

In september vindt het vliegerfestival plaats in Scheveningen. Tijdens deze fesitval zijn er indrukwekkende vliegers vanuit heel de wereld te zien. Bezoekers kunnen vlieger demonstraties bewonderen maar ook zelf vliegeren. Tijdens deze festival wordt ook de megavlieger van de Haagse bibliotheken opgelaten.

Workshop zandsculpturen

In de maand mei verzorgen wij tientallen zandsculpturen workshops. In alle vestigingen van bibliotheek Den Haag kan er deelgenomen worden aan de activiteiten.

 

Feiten:

Locatie: Den Haag

Datum: 4 april t/m 25 april

Programma: Workshop megavlieger bouwen

Gezelschap: Bibliotheek Den Haag

Over de schrijver
Ervaring: Eigenaar en oprichter First Choice Events sinds januari 2012 – Present (4 jaar en 11 maanden First choice Events richt zich op de zakelijke markt Eigenaar J en J Outdoor Events January 2001 – March 2012 (11 years 3 months) Bijna 10 jaar leveren wij een constante kwaliteit, doordat wij alle programma’s zelf uitvoeren en beheren. Naast het bedenken en ontwikkelen van nieuwe programma’s mogen wij met meer dan 200 evenementen per jaar voor overheid, bedrijf en particulier tot een ervaren en vernieuwend evenementenbureau gerekend worden. import & Sales Vlieger Op January 1995 – August 2002 (7 years 8 months)
Reactie plaatsen

Wij maken gebruik van cookies