arrow_drop_up arrow_drop_down
Beachclub Natural High Brouwersdam

Natural High, de beste keuze voor je bedrijfsuitje of teambuilding in Brouwersdam!

Check beschikbaarheid

• Beachclub Natural High

Je vindt Beachclub Natural High op de Brouwersdam in Ouddorp, op de grens van Zeeland en Zuid-Holland. Onze Beachclub is in 2011 geopend en is een excentrieke verschijning langs de Nederlandse kustlijn. Het strandpaviljoen heeft een uniek ontwerp, een prachtig restaurant met een eigenzinnig interieur en een uitgestrekt terras met gezellige loungehoekjes en een eindeloos uitzicht over het Noordzeestrand. Je kunt bij ons een lekker drankje doen, heerlijk a la cart dineren of genieten van een gezellig groepsarrangement.

Uniek ontwerp

De Beachclub is in 2011 geopend en is een excentrieke verschijning langs de Nederlandse kustlijn. Het strandpaviljoen heeft een uniek ontwerp, een prachtig restaurant met een eigenzinnig interieur en een uitgestrekt terras met gezellige loungehoekjes en een eindeloos uitzicht over het Noordzeestrand.

BBQ MENU

PRO SURFERS BBQ

€24,95 p.p.

Bestaande uit stokbrood met huisgemaakte kruidenboter, een hamburger, een stokje

kipsaté, een BBQ worst, een gemarineerde kippendij, een hamburgerbroodje en plakje cheddarkaas, verse salsa, komkommer Griekse yoghurt salade, tomaten en rode ui salade, gepofte aardappel, mayonaise en satésaus.

VEGGIE SURFERS BBQ

€24,95 p.p.

Bestaande uit stokbrood met huisgemaakte kruidenboter, 6 falafelballetjes, twee

groentespiezen van aubergine, courgette en cherry tomaatjes, een maiskolf, gegrilde ananas,

koude pastasalade, gepofte aardappel en aiolie.

HANGLOOSE BBQ

€31,95 p.p.

Bestaande uit stokbrood met huisgemaakte kruidenboter, een ossenhaasspies,

1 stokje kipsaté, knoflookgarnalen, een zalmpakketje, komkommer Griekse yoghurt salade, gemengde groene salade, gepofte aardappel, verse friet, mayonaise, satésaus en aiolie.

Waarom First Choice Events?

• Klantbeoordeling 9,2!
    • Neemt al het werk uit handen
    • Capaciteit: 30 tot 750 personen

Strandactiviteiten Natural High