Beachclub Natural High Brouwersdam

Beachclub Natural High

Je vindt Beachclub Natural High op de Brouwersdam in Ouddorp, op de grens van Zeeland en Zuid-Holland. Onze Beachclub is in 2011 geopend en is een excentrieke verschijning langs de Nederlandse kustlijn. Het strandpaviljoen heeft een uniek ontwerp, een prachtig restaurant met een eigenzinnig interieur en een uitgestrekt terras met gezellige loungehoekjes en een eindeloos uitzicht over het Noordzeestrand. Je kunt bij ons een lekker drankje doen, heerlijk a la cart dineren of genieten van een gezellig groepsarrangement.

Een uniek ontwerp

De Beachclub is in 2011 geopend en is een excentrieke verschijning langs de Nederlandse kustlijn. Het strandpaviljoen heeft een uniek ontwerp, een prachtig restaurant met een eigenzinnig interieur en een uitgestrekt terras met gezellige loungehoekjes en een eindeloos uitzicht over het Noordzeestrand.

Opties

"Surfers BBQ" - € 15,95 pp

Hamburger, 2 stokjes saté, barbecueworst, gemengde groene salade, Koude pastasalade, verse friet, stokbrood en huisgemaakte kruidenboter.

“Hangloose surfers BBQ” - € 25,95 pp

Spies van ossenhaas, 2 stokjes kipsaté, zalmpakketje (met citroen, knoflook, ui en tomaat), gambaspies, gemengde groene salade, koude pastasalade, halve maïskolf met roomboter, verse friet, stokbrood en huisgemaakte kruidenboter.

“Veggie surfers BBQ” - € 21,95 pp

Spies met groentenballetjes, falafelburger, potobello met roomkaas, pijnboompitten en honing-tijmsaus, maïskolf met roomboter, gemengde groene salade, koude pastasalade, verse friet, stokbrood en huisgemaakte kruidenboter.

Adres:

Brouwersdam 22