Zandkastelen bouwen met De Branding Renesse

Vandaag gingen wij zandkastelen bouwen in Renesse.  Met een groep gezellige kinderen en ouders van de klanten De Branding Renesse. Wat is er nu lekkerder dan zandkastelen bouwen op het strand. Af en toe kwam er een donkere wolk over waaien waardoor er niet veel mensen op het strand waren, dus hadden wij lekker de ruimte!

De kinderen en ouders gingen meteen enthousiast aan de slag met het bedenken van wat ze wilden gaan maken. De taken werden verdeeld en het bouwen kon beginnen. Langzaam maar zeker ontstonden er hele mooie zandkastelen zoals een vogelbekdier, een schildpad en een walvis.

We vonden het erg leuk om deze middag met jullie op het strand te besteden en hopen dat jullie er ook van genoten hebben! Geniet hieronder nog even na van de foto’s :)

Mocht je zelf ook Zandkastelen willen bouwen? Dat kan wij komen op iedere locatie door heel Nederland.

Strand van Renesse

Het strand van Renesse (zeeland) leent zich perfect voor allerlei groeps activiteiten. In de vankantie periodes kan het hier wat druk zijn met toeristen. Zeker in het voor en na seizoen is het hier heerlijk vertoeven met een groepsactiviteit.

Zeker voor teamuitjes is dit strand goed geschikt.

 

 

Facts

Datum: 24-04-2017

Programma: Zandkastelen bouwen

Gezelschap: De Branding Renesse

Personen: 30