Bamboe bouwen en Zandsculpturen met Square 2017 in Drachten

Vandaag gingen we Bamboe bouwen en Zandsculpturen met het grote gezelschap van Square 2017. We reisden af naar Drachten (Friesland) om daar voor 200 jongeren een leuke middag te organiseren. Deze jongeren konden kiezen uit:

  1. Bamboe bouwen
  2. Zandsculpturen
  3. Boogschieten
  4. Bootcamp
  5. Slackline
  6. Hiphop/Afrodance
  7. Tumblingbaan
  8. Beauty
  9. Musical
  10. Survival
  11. Pannakooi

Het weer zat enorm mee en met het zonnetje aan de stralend blauwe lucht hebben wij enorm genoten van deze middag. Het was er leuk om te zien hoe jullie bijna automatisch in teamverband aan de gang gingen, waardoor er zo geweldige resultaten tevoorschijn kwamen. Ook vonden we het erg leuk hoe enthousiast jullie de gehele middag waren!

We hopen dat jullie het ook naar jullie zin gehad hebben! Geniet hieronder nog even na van de foto’s 🙂

Bamboe bouwen

Onze workshop Bamboe bouwen (bamboestieken) is in het bijzonder geschikt voor creatieve opdrachten voor grote groepen. Het concept is vrij simpel maar daardoor niet minder leuk.

Met bamboestokken en elastiek een hoge toren bouwen. De truc is om zoveel als mogelijk met driehoeken te werken om stevigheid te krijgen. Dit is de zogenaamde diagonaal 🙂

Zandkastelen bouwen met sculptuurzand

De workshop zandkastelen bouwen met speciaal sculptuur zand is voor jongeren iets anders van opzet dan de workshop bij volwassenen. Bij jongeren of kinderen maken we iets kleinere sculptuurtjes. Iedereen maakt zij eigen zandkasteel.

Bij volwassenen ligt de nadruk meer op de samenwerking en teambuilding. Dan maken we ook grotere sculpturen (van bijna 200 kg) in groepjes van 4 personen per sculptuur.

Facts

Locatie: Drachten, Friesland

Datum: 27-05-2017

Programma: Bamboe bouwen en zandsculpturen

Gezelschap: Square 2017

Personen: 200