Zandsculpturen Workshop
Zandsculpturen Workshop voor iedereen geschikt.

Zandsculpturen Workshop

Ideaal als teambuilding activiteit

Check b
e
schikbaarheid 
 • Plezier verzekerd!

  Wat maakt zandsculpturen bouwen nu zo bijzonder? Is het zo heel anders dan de zandkastelen en burchten die je zomers op het strand zoveel ziet? Jazeker! Zandsculpturen bouwen gebeurt met speciaal rivierzand dat een veel gunstiger structuur heeft om mee te bouwen. Je hebt meer grip op je bouwwerk en dus ook meer mogelijkheden om je creativiteit op de zandsculpturen los te laten. Bovendien ben je met onze Zandsculpturen Workshop veel doelmatiger aan het werk!

  Zandsculpturen bouwen

  Zandsculptuur gemaakt door een echte carver.

  Een zeskamp is een sportief bedrijfsuitje wat ideaal is voor teambuilding. Wie is fanatiek genoeg om de eeuwige roem in de wacht te slepen? Door ons grote aanbod van onderdelen kunnen wij een zeskamp samenstellen aan jouw wensen. Denk aan behendigheid, intelligentie en samenwerking. Overal in Nederland op jouw gekozen locatie. Vaak is dat het strand maar dat is niet een vereiste. Zolang er maar ruimte genoeg is kunnen wij een 6-kamp organiseren.

  Zandsculpturen workshop met je bedrijfsuitje

  Wil je je personeel meenemen naar een originele activiteit, dan is een zandsculpturen bedrijfsuitje een hele goede keuze! De workshop geeft u een leuke mix van nostalgische herinneringen aan zandkastelen bouwen in de vakantie en serieus bouwen aan een prachtige zandsculptuur. Het beste resultaat wordt bereikt als alle aanwezige kennis, creativiteit en enthousiasme van je team worden ingezet. Een zandsculpturen bedrijfsuitje zal je team dus veel plezier én uitdaging geven en een mogelijkheid om eens op een andere manier samen te werken.

  Wie gingen u voor?

  Wilt u een dagje zandsculpturen maken met uw bedrijf, team of afdeling? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren u dan over de mogelijke locaties en andere mogelijkheden die First Choice Events je kan bieden!

  First Choice Events heeft activiteiten georganiseerd voor onder andere..

  Beschikbaarheid opvragen.

  Waarom First Choice Events?

  • 9.2 klantbeoordeling
  • Offerte binnen 24 uur
  • Wij komen op locatie!