Zandsculpturen Workshop voor iedereen geschikt.

Zandsculpturen Workshop

Ideaal als teambuilding activiteit

Check b
e
schikbaarheid 
 • Plezier verzekerd!

  Workshop zandsculpturen

  Wat maakt zandsculpturen bouwen nu zo bijzonder? Is het zo heel anders dan de zandkastelen en burchten die je zomers op het strand zoveel ziet? Jazeker! Zandsculpturen bouwen gebeurt met speciaal rivierzand dat een veel gunstiger structuur heeft om mee te bouwen. Je hebt meer grip op je bouwwerk en dus ook meer mogelijkheden om je creativiteit op de zandsculpturen los te laten. Bovendien ben je met onze Zandsculpturen Workshop veel doelmatiger aan het werk!

  Zandsculpturen met speciaal sculpzand.

  Zandsculpturen workshop met je bedrijfsuitje

  Wil je je personeel meenemen naar een originele activiteit, dan is een zandsculpturen bedrijfsuitje een hele goede keuze! De workshop geeft u een leuke mix van nostalgische herinneringen aan zandkastelen bouwen in de vakantie en serieus bouwen aan een prachtige zandsculptuur. Het beste resultaat wordt bereikt als alle aanwezige kennis, creativiteit en enthousiasme van je team worden ingezet. Een zandsculpturen bedrijfsuitje zal je team dus veel plezier én uitdaging geven en een mogelijkheid om eens op een andere manier samen te werken.

  Voorbeeld programma

  Hiernaast een filmpje van onze workshop zandsculpturen georganiseerd voor Shell. 220 internationale gasten in de kelder van Grand Hotel Huis ter duin in Noordwijk.


  Waarom First Choice Events?

  • 9.2 klantbeoordeling
  • Antwoord binnen 24 uur
  • Wij komen op locatie!


  First Choice Events heeft activiteiten georganiseerd voor onder andere..