Impact maken met een workshop ijssculpturen!
20 april 2018 
2 min. leestijd

Impact maken met een workshop ijssculpturen!

Maandag 16 april was het weer tijd voor een workshop ijssculpturen. Dit keer was First Choice Events in Breda bij Janssen-Cilag. De medewerkers van Janssen-Cilag hadden eerder al verschillende workshops over impact gehad, dus nu was het tijd om de creativiteit te laten zien met het thema impact. Langzaam stroomde iedereen rond 5 uur de kantine binnen en er kwamen al verschillende ideeën van alle kanten. De rode draad: impact laten zien met ijssculpturen!

Na een korte uitleg was het tijd om aan de slag te gaan. Gewapend met handschoenen en beitels werd er fanatiek aan de sculpturen gewerkt. Het thema impact werd op verschillende manieren aangepakt. Zo werden er bliksemschichten gemaakt, omdat bliksem een behoorlijke impact kan hebben. Denk maar eens aan bijvoorbeeld een boom die geraakt wordt door de bliksem. Daarnaast werd ook het nummer 1 gemaakt met de achterliggende gedachte dat als je als bedrijf impact maakt op je klant, je naar de top (oftewel de nummer 1) klimt.

[feedbackcompany_testimonial id=3522592]

Even pitchen

De groep bestond onder andere uit marketing en sales medewerkers en zij moesten aan het eind over hun sculptuur pitchen. ‘Onder impact gaat alles omhoog, met hard werken wordt je nummer 1, op naar de top, de kracht van herhaling en met gevoel kun je al veel bereiken’ zo klonken de verschillende pitches.

Iedereen was trots op zijn/haar ijssculpturen en presenteerde deze ook met trots aan de groep. Aan de hand van de sculpturen en de pitches werd er een top 3 samengesteld. Op 3 eindigde een raket met als pitch: deze slaat in als een bom. Op 2 stond een ijssculptuur van een fles met vulling met als pitch: dit is een fles met vulling meer kan ik er niet van maken. En op nummer 1 stond een vuist, omdat het soms nodig is om met de vuist op tafel te slaan en natuurlijk geeft dat ook impact.

Er werd veel gelachen en dat was ook een mooie afsluiter van de dag. Wij vonden het onwijs leuk om dit voor jullie te mogen organiseren!

Feiten:

Locatie: Breda

Datum: 16 april

Programma: workshop ijssculpturen

Gezelschap: medewerkers Janssen-Cilag

Pitch pijl De groep Rakket Fles Poppetje BliksemschichtPitch vuist Pitch bliksemschicht

Reactie plaatsen

Snel en makkelijk onze beschikbaarheid opvragen.

[gravityform id="3"]

Waarom kies je voor First Choice Events?

  • Klant beoordeling van 9.2
  • Binnen 15min. antwoord
  • Komen op iedere locatie