Wij maken gebruik van cookies
Workshop ijssculpturen ideaal voor je bedrijfsuitje

IJssculpturen Workshop

Direct beschikbaarheid opvragen.

Workshop IJssculpturen maken

De warme jassen worden uit de kast gehaald en de muts weer op gezet. Het begint echt koud te worden. Zo af en toe hebben we nog een mooie dag maar iedereen weet ondertussen dat het gedaan is met het warme weer.

Dus tijd voor een ander soort bedrijfsuitje... ijssculpturen!

Workshop ijssculpturen ideaal voor je bedrijfsuitje
Of het nou gaat om een demonstratie of een workshop voor 750 man, First Choice Events verzorgt het graag waar dan ook in Nederland.

Workshop ijssculpturen bedrijfsuitje

Dit jaar niet alleen borrel maar lekker vrij en creatief bezig zijn met onze workshop ijssculpturen. Probeer de baas te sculpturen of pak het iets anders aan en maak een mooi abstract beeld. Het leuke van ijssculpturen is dat iedereen het kan. Met wat tips en tricks van onze professionele begeleiders maken jullie in een handomdraai een mooi sculptuur.

Door met een helder blok ijs te sculpturen krijgt het automatisch de magische uitstraling van een sprookje. Even ontsnappen van je werk. Dat is de bedoeling toch?

Vergeet niet de warme chocolademelk op tijd van je sculptuur af te halen anders kunnen wij geen kwaliteit garanderen :-). Mocht het er fanatiek aan toegaan dan kunnen wij ook nog een prijs uitreiken voor de mooiste/creatiefste/leukste sculptuur.

Overal in Nederland, de locatie bepalen jullie zelf. De rest regelen wij. kijk voor meer informatie op onze thema site ijssculpturenoplocatie.nl

Programma workshop ijssculpturen

13:00 Aankomst en drankje

13:30 Instructie ijssculpturen

13:45 Schetsen en Carven

15:15 Jureren en prijsuitreiking

16:00 Borrel

17:00 diner


  • Op iedere locatie mogelijk
  • Van 20 tot 750 personen
  • Professioneel hoogopgeleid personeel
  • Volledig verzorgd

Demonstratie ijssculpturen

En groot blok helder ijs, een kunstenaar en een kettingzaag... het spektakel is compleet. In een 2 uur durende demonstratie zetten wij een mooi sculptuur neer. het eindresultaat is niet alleen adembenemend het carven is op zichzelf al een show.
ijssculpturen

Geslaagde First Choice events

Beschikbaarheid opvragen.

Waarom First Choice Events?

  • 9.2 klantbeoordeling
  • Offerte binnen 24 uur
  • Wij komen op locatie!