Bamboe bouwen Bloemendaal
Teambuilding
Jasper Boekbinder
Teambuilding
06/26/2018
3 min
0

Bamboe bouwen Bloemendaal

06/26/2018
3 min
0

Op het prachtige strand van Bloemendaal aan zee kwamen de medewerkers van AbbVie B.V. bij elkaar. Een workshop bamboe bouwen en nog een paar beach games stonden op de planning. Aan het eind van een zonnige woensdag was het dan eindelijk zo ver om te beginnen.

Allereerst moesten de deelnemers in 3 groepen proberen een zo hoog mogelijke toren te bouwen door middel van bamboe stokken. Wel hadden zij een kleine moeilijkheid, omdat er behoorlijk wat wind stond aan het strand. Dit betekend dat ze goed moesten nadenken over hoe ze de gelimiteerde voorraad aan bamboe stokken gingen gebruiken om toch zo hoog mogelijk te kunnen bouwen.

Echt teamwork!

Alle 3 de teams gingen met een andere aanpak aan de slag. Teamwork tijdens zo’n opdracht is ontzettend belangrijk en teamwork was er! De torens werden zo hoog dat niemand er meer goed bij kon, maar met een creatieve oplossing was ook dit geen probleem. De deelnemers namen plaats op elkaar schouders om toch nog een laag hoger te kunnen bouwen.

Na de workshop bamboe bouwen was er nog even tijd voor wat kleine beach games. Sommige gingen verder op het strand power kiten, andere hebben elkaar uitgedaagd in een spelletje pag schieten en een mega ballen race! Bij het power kiten was de wind zo ontzettend sterk dat je bijna werd meegenomen door de kite zelf. Maar als je de kite eenmaal onder controle had was het een pracht plaatje in de helder blauwe lucht.

We vonden het in ieder geval ontzettend leuk om dit met jullie te mogen doen! Het was een prachtige zonnige middag met sportieve activiteiten!

Feiten

Datum: 20 juni

Programma: Bamboe bouwen en beach games

Gezelschap: AbbVie B.V.

Locatie: Strandpaviljoen Bloomingdale beach (bloemendaal)

Bamboe bouwen Vlag maken Bamboe bouwen Mensen zijn bezig met bamboe bouwen Op elkaars schouders gaan zitten om bovenop verder te kunnen bouwen met bamboe Pag schieten Race met een mega bal Power kiten Overleg voor het bamboe bouwen Man is bezig met het bamboe bouwen Vrouwen zijn bezig met een constructie voor de bamboe toren vrouwen zijn bezig met het versieren van de vlag Verschillende mensen zijn bezig met het bouwen van onderdelen voor de bamboe toren

Reacties
Categorieën