Referenties
Jasper Boekbinder
Referenties
09/23/2017
2 min
0

Teambuilding in Bloemendaal: Bamboe Bouwen!

09/23/2017
2 min
0

Met een grote groep enthousiaste deelnemers gingen wij vandaag bamboe bouwen op het strand in Bloemendaal. Het was een mooie dag, met een klein windje en een heerlijk zonnetje die aan de blauwe lucht stond.

De bedoeling van bamboe bouwen op het strand is om de deelnemers in teamverband een zo hoog mogelijke brug te laten maken. Meestal doen ze dat in 2 groepen zodat de brug later aan elkaar kan worden gemaakt en je samen uiteindelijk één product maakt. Dit uitje valt bij ons onder het kopje ‘teambuilding‘ omdat dat ons grootste doel is bij deze activiteit. Het is voor bedrijven dan ook het perfect uitje om collega’s dichter bij elkaar te brengen.

Zoals op de foto’s hieronder te zien is, hebben we deze activiteit dit keer anders georganiseerd. Er waren meerdere kleinere groepen zodat alle groepen zelfs iets konden ontwerpen en dat later bouwen van bamboe. Allereerst werden er gezamenlijke ideeën bedacht, zodat ieder teamlid wist wat ze met het groepje wilden gaan maken. Daarna werden de taken verdeeld en begon iedereen met het bouwen van hun brug.

Zoals u hieronder kunt zien, dat is hartstikke goed geluk! We vonden het erg leuk om deze middag met jullie op het strand te besteden en hopen dat jullie er van genoten hebben! 🙂

Uitleg bamboe bouwen, wat zijn wel en wat zijn geen sterke vormen. Belangrijk bij teambuilding is de afhankelijkheid van andere teamleden.

Alle begin is moeilijk zo ook bij de teambuildingsopdracht: Bouw een brug van bamboe stokken. Als het tempo er eenmaal in zitten willlen ze wel :)

Zijn de bamboestokken echt recht? De ene brug is wat hoger dan de ander, maar er word wel goed samen gewerkt in het team.

Team 1

Team 2

Team 4

Team 3

 

Facts

Locatie: Bloomingdale (Bloemendaal aan zee)

Workshop: Bamboe bouwen

Datum: 23 september 2017

Reacties
Categorieën