Teambuilden op iedere locatie in Nedereland

De leukste teambuilding activiteiten

Op iedere locatie mogelijk

Check beschikbaarheid 
 • Teambuilden voor iedereen

  Megavlieger bouwen met je teambuilding uitje

  Teambuilden

  De ketting is zo sterk als de zwakste schakel!

  Dit geld ook voor collega's onderling. Een optimaal teamgevoel zorgt voor optimaal resultaat. Dit gevoel kunnen wij bevorderen door middel van onze diverse activiteiten. Zowel indoor als outdoor, het kan allemaal!

  Kijk verder om de beste activiteit voor jouw team te kiezen.

  Teambuilding op het strand

  Wat is een betere manier dan je collega's beter te leren kennen met een activiteit op het strand? Van zandsculpturen tot aan een megavlieger bouwen, er is van alles mogelijk! Alle activiteiten zijn gericht op een thema waardoor de team spirit nog meer wordt aangespoord. 

  Mogelijke strand locaties

  Scheveningen / kijkduin

  Noordwijk

  Zandvoort

  Welke activiteiten bieden wij aan voor teambuilden.

  Bamboe bouwen een leuke teambuildings activiteit

  Bamboestiek

  De workshop bamboe bouwen is altijd gekoppeld aan een thema. Bruggen bouwen is natuurlijk een gewild thema, alles is mogelijk. Het concept van bamboestiek is simpel. Maar voeg de elementen teamverband, randvoorwaarden van de opdracht en tijdsdruk toe en er gebeuren magische dingen binnen team.

 • Megavlieger bouwen

  De ketting is zo sterk als de zwakste schakel! Dit geld zeker voor de megavlieger bouwen. Teambuilden ten top het wel slagen van de opdracht hangt af van de individuele teams. 

 • Zandsculpturen pro

  Vele handen maken licht werk. Samenwerken aan een thema, dat is wat we doen met onze workshop zandsculptuur bouwen. Uiteraard met professioneel sculptuur zand.

 • Workshop ijssculpturen maken

  Workshop ijsbeelden

  IJssculpturen maken is een vak apart. In kleine groepjes werken aan een thema. Dit is zonder twijfel onze COOLSTE activiteit om te teambuilden. Kan binnen en  buiten.

 • Workshop schilderen

  Schilderen

  Samen een groot schilderij maken. Eerst een schets of idee op papier zetten/ daarna in kleinere teams het schilderij maken. Leuk voor aan de muur in de kantine.

 • Alles voor het team tijdens de zeskamp

  Zeskamp

  De zeskamp is bij uitstek geschikt voor een spotieve uitje op het strand. Door het competitie element barst de strijd los. De onderlinge band binnen het team word sterker en sterker.

 • Vliegeren

  Powerkiten en Sanjo kitefight in 1 arrangement.

 • Boogschieten

 • Sportief teambuilding organiseren?

  kitebuggyen

  Kitebuggyen

  Kitebuggyen is een van de spectaculairste strandactiviteiten die First Choice Events je te bieden heeft voor je teambuilding. Ondanks dat kitebuggyen een sportief uitdagende activiteit is hebben we de workshop zo opgebouwt dat iedereen er aan mee kan doen.

  Laat je in de buggy voorttrekken door de vlieger en de wind en je zal een spectaculaire dag beleven op het strand! Je krijgt een korte uitleg over de basistechnieken en vervolgens begint je met het besturen van een grote vlieger. Alles onder controle? Dan is het moment aangebroken dat je gaat kitebuggyen! Een programma voor echte doorzetters die van het strand en de wind houden.


  Let op: Helaas zijn wij gestopt met het aanbieden van deze activiteit. Reden hiervoor is dat wij als doelstelling hebben: klanttevredenheid van min 9.2 Het is gebleken dat wij het afgelopen jaar slechts een 8 wisten te behalen op dit onderdeel.


  Omdat dit onderdeel mij erg aanhet hart gaat breng ik je graag in contact met een van mijn conculegga's :)

  Beschikbaarheid opvragen.

  Waarom First Choice Events?

  • 9.2 klantbeoordeling
  • Antwoord binnen 4 uur
  • Wij komen op locatie!


  Geslaagde First Choice events

  Wij maken gebruik van cookies