Midden in de zomer ijssculpturen?!
IJssculpturen
Jasper Boekbinder
IJssculpturen
07/05/2018
3 min
1

Midden in de zomer ijssculpturen?!

07/05/2018
3 min
1

Midden in de zomer een workshop ijssculpturen?! Voor ons is niets te gek! Samen met de medewerkers van Uneto-VNI ging de workshop snel van start, want met bijna 30 graden smelt het ijs wat sneller dat gewoonlijk.  Om er toch voor te zorgen dat het ijs niet breekt of dat het super snel smelt, hebben we het ijs stukje bij beetje aan de temperatuur laten wennen. In een schuur op recreatieboerderij Jeu de Boer ging iedereen na een korte uitleg snel aan de slag met het thema: het boeren leven.

Door samen te werken kwamen de sculpturen echt tot leven

De meest uitbundige ideeën kwamen tot stand, maar is dat allemaal wel mogelijk met een blok ijs?! En zeker met deze temperaturen, alle tijd om na te denken is er niet. Maar langzaam aan kwam iedereen toch met een goed idee. Een boerin, een vogel met een ei, een kat en het been van een paart. Het werd allemaal bedacht en uitgevoerd. Hier en daar werd er een beetje geholpen, maar door samen te werken kwamen de sculpturen echt tot leven. Luisteren naar elkaar, nieuwe ideeën inbrengen, het was allemaal te zien.

Langzaam maar zeker waren de sculpturen klaar. Nog even alles mooi neerzetten en snel wat foto’s maken voordat alles echt gesmolten was. Toen alles klaar was, mocht iedereen nog even een kleine pitch over het sculptuur doen en voor de schuur een groepsfoto maken.

Dat was dan alweer het einde van de workshop ijssculpturen! Een ontzettend gezellig middag waarbij veel gelachen is en samenwerking het woord van de dag was! Wij willen Jeu de Boer bedanken voor de onwijs mooie locatie midden op een boerderij en Uneto-VNI voor de leuke sculpturen die er zijn gemaakt! Inmiddels is alles wel gesmolten in de zon, maar foto’s blijven voor altijd goed.

Feiten

Locatie: Jeu de Boer

Gezelschap: Uneto-VNI

Datum: 26 juni

Programma: Workshop ijssculpturen

ijssculpturen vogel man met ijssculptuur voor gezicht ijssculptuur been van een paard 2 ijssculpturen 4 ijssculpturen ijssculptuur van een ei ijssculptuur kat Groep van Uneto-VNI 2 vrouwen zijn bezig met ijssculpturen Man bezig met ijssculpturen Man en vrouw bezig met ijssculpturen Mensen bezig met ijssculpturen 3 mannen kijken naar ijssculptuur van een vogel ijssculptuur van een boerin ijssculptuur van een varken mannen werken aan hun ijssculptuur

Reacties
Categorieën