Workshop ijssculpturen met de medewerkers van Fort Voordorp
19 maart 2018 

Workshop ijssculpturen met de medewerkers van Fort Voordorp

Het is maandagochtend en de medewerkers van Fort Voordorp staan klaar om aan de slag te gaan met het ijs. Het is -4 graden en weliswaar niet het meest gunstige weer voor een workshop ijssculpturen maar dit weerhoudt de medewerkers niet. Met een bakje koffie en wat handschoenen aan hebben ze het al snel warm en gaan ze volop aan de slag.

Fort Voordorp

Op de ruimte Terras bij Lunetten van Fort Voordorp wordt er hard gewerkt om de mooiste creaties te maken met ijs. Met Dieren als thema, worden er de meest creatieve kunstwerken gemaakt van een vis, varken tot een “van Gogh Haas” en de bijbehorende paasei. Alhoewel, het is niet altijd van te voren even duidelijk vast te stellen welk dier er afgebeeld wordt. “Dit is een paashaas, dat moet het worden, maar het kan ook een hond worden, we zijn er nog niet uit” aldus een deelnemer.

Beoordeling van Fort Voordorp★★★★★★★★★★We vonden het superleuk om te doen. Goede begeleiding van Jasper. Hij wist ons steeds weer op weg te helpen.Feedback Company

Teambuilding

In groepen van twee tweetallen en één groep van drie personen werken de medewerkers aan hun kunstwerken. De deelnemers merken als snel dat een goede samenwerking tot mooie creaties resulteert. Uiteraard moet er ook lol gemaakt worden, zo dagen de collega’s elkaar uit om betere werkstukken te maken.

Al met al, zijn wij onder de indruk van de creativiteit en vonden het een super gezellige workshop!

 

 

 

 

 

Feiten:

Locatie: Voordorp, Utrecht
Datum: 19 maart 2018
Programma: Workshop ijssculpturen
Gezelschap: Fort Voordorp

 

Over de schrijver
Ervaring: Eigenaar en oprichter First Choice Events sinds januari 2012 – Present (4 jaar en 11 maanden First choice Events richt zich op de zakelijke markt Eigenaar J en J Outdoor Events January 2001 – March 2012 (11 years 3 months) Bijna 10 jaar leveren wij een constante kwaliteit, doordat wij alle programma’s zelf uitvoeren en beheren. Naast het bedenken en ontwikkelen van nieuwe programma’s mogen wij met meer dan 200 evenementen per jaar voor overheid, bedrijf en particulier tot een ervaren en vernieuwend evenementenbureau gerekend worden. import & Sales Vlieger Op January 1995 – August 2002 (7 years 8 months)
Reactie plaatsen

Wij maken gebruik van cookies