IJssculpturen
Jasper Boekbinder
IJssculpturen
03/19/2018
2 min
0

Workshop ijssculpturen met de medewerkers van Fort Voordorp

03/19/2018
2 min
0

Het is maandagochtend en de medewerkers van Fort Voordorp staan klaar om aan de slag te gaan met het ijs. Het is -4 graden en weliswaar niet het meest gunstige weer voor een workshop ijssculpturen maar dit weerhoudt de medewerkers niet. Met een bakje koffie en wat handschoenen aan hebben ze het al snel warm en gaan ze volop aan de slag.

Fort Voordorp

Op de ruimte Terras bij Lunetten van Fort Voordorp wordt er hard gewerkt om de mooiste creaties te maken met ijs. Met Dieren als thema, worden er de meest creatieve kunstwerken gemaakt van een vis, varken tot een “van Gogh Haas” en de bijbehorende paasei. Alhoewel, het is niet altijd van te voren even duidelijk vast te stellen welk dier er afgebeeld wordt. “Dit is een paashaas, dat moet het worden, maar het kan ook een hond worden, we zijn er nog niet uit” aldus een deelnemer.

Beoordeling van Fort Voordorp★★★★★★★★★★We vonden het superleuk om te doen. Goede begeleiding van Jasper. Hij wist ons steeds weer op weg te helpen.Feedback Company

Teambuilding

In groepen van twee tweetallen en één groep van drie personen werken de medewerkers aan hun kunstwerken. De deelnemers merken als snel dat een goede samenwerking tot mooie creaties resulteert. Uiteraard moet er ook lol gemaakt worden, zo dagen de collega’s elkaar uit om betere werkstukken te maken.

Al met al, zijn wij onder de indruk van de creativiteit en vonden het een super gezellige workshop!

 

 

 

 

 

Feiten:

Locatie: Voordorp, Utrecht
Datum: 19 maart 2018
Programma: Workshop ijssculpturen
Gezelschap: Fort Voordorp

 

Reacties
Categorieën