IJssculpturen
Jasper Boekbinder
IJssculpturen
03/16/2018
2 min
0

IJssculpturen met personeel van het Leger des Heils in Ede

03/16/2018
2 min
0

Wie kent het niet, het Leger des Heils. Zij helpen ieder jaar duizenden mensen met zorg en begeleiding. Daarnaast verzamelen zij ook kleding en textiel in om deze vervolgens te gebruiken voor de hulpverlening of te verkopen. De opbrengsten gaan vervolgens naar de diverse projecten van het Leger des Heils. En op donderdag 15 maart was het zover: een workshop ijssculpturen met het bijpassende thema ‘liefde’.

Hotel Belmont

In de tuin van het Hotel Belmont werden alle spullen klaar gezet. Hotel Belmont is een van de bijzondere plekken van het Leger des Heils. Dit hotel is speciaal voor mensen met een smalle beurs. Hier kunnen zij er even lekker tussenuit, rust houden en vakantie vieren. De perfecte plek om mooie ijssculpturen te maken.

En mooi zijn ze zeker geworden! Met het thema liefde is er van alles gedaan met hartjes. Een smiley met hartjes ogen, een gezicht in de vorm van een hartje en een yin en yang teken met in het midden een hart. Al met al was het zeer geslaagd!

Wij willen het Leger des Heils bedanken voor de gezellige middag! Uiteindelijk heeft de grote liefde alle harten laten smelten, maar op de foto’s zijn jullie creaties nog altijd te bewonderen.

Facts:

Locatie: Hotel Belmont Ede
Datum: 15 maart 2018

Programma: Workshop ijssculpturen
Gezelschap: Leger des Heils

twee mensen met een ijssculptuur Aan de slag met ijs door middel van beitels Groepsfoto waarbij iedereen zijn/haar ijssculptuur vast heeft Met beitels het ijs bewerken Geconcentreerd de schets vertalen naar het ijs Van een afstand kijken naar de ijssculpturen IJssculptuur presenteren 3 ijssculpturen presenteren Yin en Yang ijssculptuur presenteren Hart ijssculptuur presenteren

Reacties
Categorieën