Workshop IJssculpturen met LUMC in het Biercafé Oliver in Leiden
13 juni 2017 
2 min. leestijd

Workshop IJssculpturen met LUMC in het Biercafé Oliver in Leiden

Vandaag gingen wij met het gezelschap van LUMC ijssculpturen bij het Biercafé Oliver in Leiden. Meteen na aankomst werden er groepjes gemaakt en een korte uitleg gegeven over de verschillende tools, die gebruikt konden worden.

Na de uitleg konden de groepjes zelfstandig aan de slag door te beginnen met het schetsen van hun ijssculptuur. Deze schets wordt altijd van te voren gemaakt, zodat er tijdens het ijssculpturen geen onnodige stukken ijs verloren gaan. Want bij ijssculpturen kan het ijs er niet meer bij komen als het er eenmaal af is!

Nadat de schetsen af waren gingen ze aan de slag met de ijssculpturen. En zoals op de onderstaande foto’s te zien is, is dat heel goed gelukt. We vonden het erg leuk om deze workshop met jullie te doen en we hopen dat jullie genoten hebben. Geniet hieronder nog even na van alle foto’s 🙂

IJssculpturen Leiden Biercafe Olivier

BELGISCH BIERCAFÉ OLIVIER LEIDEN

Belgisch Biercafé Olivier Leiden is gevestigd in het voormalig St. Elisabeth ziekenhuis aan de Hooigracht. Dit historische pand met een rijke geschiedenis maakt een bezoek aan Olivier nog eens te meer een omweg waard. De huiskamer van Leiden met fantastische speciaalbieren die alleen ervaren kan worden door een bezoek!

Wil je zelf ook hier een workshop houden neem dan even contact op.

IJssculpturen LUMC

IJssculpturen Leiden

Op iedere locatie die geschikt is kunnen wij deze workshop houden. Niet alleen in Leiden maar in iedere stad in Nederland.

IJssculpturen LUMC

IJssculpturen LUMC

IJssculpturen LUMC

IJssculpturen LUMC

IJssculpturen LUMC

IJssculpturen LUMc

Facts

Locatie: Biercafé Oliver, Leiden

Datum:  13 juni 2017

Programma: Workshop ijssculpturen

Gezelschap: LUMC

Personen: 38

Reactie plaatsen

Snel en makkelijk onze beschikbaarheid opvragen.

[gravityform id="3"]

Waarom kies je voor First Choice Events?

  • Klant beoordeling van 9.2
  • Binnen 15min. antwoord
  • Komen op iedere locatie