Vragen? Wij horen het graag!


Wij vinden het leuk om met je in contact te komen. Wees dus geen vreemde en gebruik onderstaand contactformulier of onze gegevens hiernaast om contact met ons op te nemen. Je kunt ons ook vinden, volgen en contacteren via social media!

First Choice Events

Doesburgweg 2
2803PL Gouda
085 - 4011142
events@fc-events.nl
fc-events.nl

Kvk-nummer: 54622387

BTW-nummer: NL 178 901 027 B01

Word ook fan en ontvang het laatste nieuws!

Over ons

Als het gaat om het organiseren van een bedrijfsuitje of andere groepsactiviteiten, dan bent u bij First Choice Events aan het juiste adres: Wij zijn gespecialiseerd in het organiseren van sportieve en creatieve personeelsuitjes voor binnen en buiten. Laat ons samen met u een onvergetelijk bedrijfsuitje samenstellen!

Personeelsuitjes op het strand

Voor ultieme personeelsuitjes bieden wij verschillende activiteiten op het strand. Zo kunt u racen over het strand met een kitebuggy of met het hele team gaan vliegeren. Als u het wat rustiger aan wilt doen, dan kunt u ook kiezen voor andere groepsactiviteiten zoals zandsculpturen maken of een bamboe workshop. Voor elk wat wils!

Groepsactiviteiten of bedrijfsfeest

U kijkt, u kiest en First Choice Events doet de rest! Voor meer informatie over verschillende groepsactiviteiten en de mogelijkheden voor bedrijfsuitjes kunt u vrijblijvend contact opnemen. Ook voor de totale organisatie van een bedrijfsfeest of personeelsuitje kunt u bij ons terecht.