Creatieve uitjes zijn goed om mensen uit hun comfort zone te trekken.

Creatief Bedrijfsuitje

Creatieve activiteiten voor je uitje

Check beschikbaarheid 

 • 500+

  Creatieve  uitjes per jaar

  Van 20 tot 750

  Deelnemers

  9.2

  Klant beoordeling

  Creatieve bedrijfsuitjes

  Wist je dat creatieve activiteiten je op een andere manier leren denken?

  Schilder workshop lekker creatief

  Een overzicht van onze creatieve bedrijfuitjes:

  Professioneel Zandsculpturen

  Megavlieger Bouwen

  Bamboe Bouwen

  Workshop ijssculpturen maken

  Zandkastelen bouwen

  Check beschikbaarheid 

 • Lekker creatief met zand

  Professionele zandsculpturen

  Wel eens vol bewondering gekeken naar zandsculpturen van kunstenaars? Ook jij kunt onder begeleiding aan de slag met speciaal beeldenzand! Een activiteit in teamverband waar je veel plezier aan beleeft! Met de juiste instructie, technieken en materialen zal je eigen ontwerp oprijzen uit het zand. Plezier verzekerd!

  Megavlieger bouwen

  Samen met je collega’s 1 grote 3D megavlieger bouwen en oplaten! In kleine teams bouw en decoreer je met je team jullie onderdeel van de megavlieger. Door het samenvoegen van de onderdelen wordt een enorme vlieger gecreëerd. Dit kan leiden tot de vorming van een compleet (bedrijfs)logo of een kleurrijk geheel. Buiten is het moment aangebroken dat de megavlieger de lucht in kan!

  Crea bea met Bamboestokken (bamboestiek)

  Bamboe bouwen (bamboestiek)

  Met je team een toren, brug of kunstzinnig object bouwen? Geen probleem met Bamboe! Dit materiaal leent zich perfect voor alle ruimtelijke bouwwerken! Door bamboestokken met elastiekjes aan elkaar te knopen, kunt je verschillende constructies maken en opbouwen. Bamboe is stevig, milieuvriendelijk en zeer geschikt voor creatieve teambuilding!

  Sanjo Rokaku kite fight (workshop)

  Creativiteit, samenwerking en competitie in een workshop! In teamverband worden Sanjo-bouwpakketten naar traditioneel Japans gebruik gebouwd en gedecoreerd. Als de vechtvlieger klaar is snel naar buiten.

  Op het strand vind dan het spannende gevecht plaats. Terwijl de eigen vlieger in de lucht moet worden gehouden, probeer je met je vliegerlijn de andere ‘strijders’ uit de lucht te snijden. 

  Kōgeki (aanvallen)

  Wat is er lekkerder dan met je handen door het zand tijdens de workshop zandkastelen bouwen.

  Zandkastelen bouwen

  Geef een klein kind op het strand een schep en een emmer en binnen de kortste keren heeft hij of zij een zandkasteel gebouwd. Maar wist je dat deze bezigheid ook heel erg leuk is om samen met collega’s te doen? Zandkastelen bouwen en Zandsculpturen carven zijn namelijk de ideale teambuilding activiteiten! Om het mooiste resultaat te behalen, moet je creatief denken, samenwerken, communiceren en de rollen verdelen. Een team functioneert het best wanneer iedereen op elkaar vertrouwt, elkaars kwaliteiten kent en het werk met plezier uitvoert. Deze teambuilding activiteiten bevorderen dit. Ben jij klaar om je handen vies te maken en creëer je samen met je team het mooiste sculptuur?

  Workshop ijssculpturen

  Een echt winters uitje met cretieve inslag. Altijd al eens willen icecarven dat kan met de workshop ijssculptuur maken.

  We werken altijd met een themaom het uiterste van jullie creativiteitte vragen. 

  Glasheldere ijsblokken, tools, handschoenen, tafels, instructeurs en reiskosten zijn allemaal verzorgd :)

  demonstratie ijssculpturen

  Demonstratie IJssculpturen

  Een demonstratie ijssculpturen is een perfecte aandachtstrekker tijdens evenementen, beurzen, braderie en open dagen.

  U hoeft alleen maar te zorgen voor:

  • voldoende ruimte ( 6 - 9 m2 per sculptuur)
  • stroompunt binnen 50 meter vanaf sculptuur

  Voor meer informatie bekijk: Workshop IJssculpturen

  Waarom First Choice Events?

  • 9.2 klantbeoordeling
  • Binnen 24 uur. antwoord
  • Wij komen op locatie!

  Wat is creativiteit?

  Creativiteit is een heel breed begrip, maar staat het meest voor het vermogen om iets nieuws te creëren. Iemand laat creativiteit zien wanneer hij of zij een nieuw concept of object maakt, of wanneer er een originele oplossing voor een probleem wordt gevonden.


  Een vast begrip voor het creatieve proces bestaat er niet. Er zijn verschillende stadia die in het creatieve proces onderscheiden worden:


  -Probleemwaarneming:

  In deze fase wordt er een probleem waargenomen. De eerste stap is dan ook het openstaan, zien en voelen van een probleem of uitdaging.

  -Theoretiseren van het probleem: 

  De volgende stap is het omzetten van het probleem of de uitdaging in een beeld of model waarin duidelijk wordt wat het probleem of de uitdaging precies is.

  -Bedenken en zien van de oplossing:

  Deze stap wordt vaak onbewust gemaakt, doordat de oplossing van het probleem of de uitdaging plotseling gezien wordt. Dit is het 'aha' of 'eureka' effect en dit ontstaat meestal nadat het probleem of de uitdaging goed bestudeerd is en vervolgens even losgelaten wordt. Wanneer iemand besluit er bijvoorbeeld even een nachtje over te slapen, is de kans groot dat er de volgende morgen een oplossing is. Ons brein reorganiseert dan, onbewust, alle informatie van het probleem of de uitdaging en leidt ons naar de creatieve oplossing.

  -Realiseren van de oplossing:

  De laatste stap in het creativiteitsproces is het omzetten van het idee in een oplossing. Soms is de oplossing al zo dichtbij, maar kost het nog wat extra moeite om de oplossing echt te zien. Hierdoor wordt dit ook wel als de moeilijkste stap gezien.