Bamboe workshop

Bamboe Workshop

Workshop bamboestiek ideale teambuilding

Check beschikbaarhei
d
 
 • 100%

  Op locatie

  20 tot 750

  Deelnemers

  9,2

  Klantbeoordeling

  Bamboestieken

  Met je team een toren, brug of kunstzinnig object bouwen? Geen probleem met onze bamboe workshop! Dit materiaal leent zich perfect voor alle ruimtelijke bouwwerken!

  Door alleen bamboestokken en elastieken aan elkaar te knopen, kunt je verschillende constructies maken en opbouwen. Bamboe is een natuurlijk en milieuvriendelijk materiaal dat al eeuwen toegepast wordt in de constructie van diverse objecten zoals meubilair, huizen en zelfs bruggen. Deze workshop is milieuvriendelijk en zeer geschikt voor creatieve teambuilding.

  Check beschikbaarheid

  Bamboe Workshop voor teambuilding

  De Bamboe Workshop kan naar wens met verschillende creatieve teambuilding opdrachten ingevuld worden. Wij kunnen thema‚Äôs of shared values van je bedrijf doorvoeren in de workshop. 

  Als mogelijke teambuilding opdrachten kan je bijvoorbeeld denken aan: 

  Bruggen bouwen of een roulatie waarbij het volgende team doorgaat op de fundering van het voorgaande team.

  Een zo hoog mogelijke toren bouwen is ook een superleuk thema, Waarbij iedereen even fanatiek word.

  Uiteraard zijn andere opdrachten zeker mogelijk. We proberen in overleg met jullie de workshop een waardevolle invulling te geven.

  Het leuke van bamboestieken is dat dit zowel binnen (indoor) als Buiten (outdoor) kan. Dit maakt het programma lekker flexibel als het weer net even niet mee zit.

  Check beschikbaarheid 

 • Geschikt voor grote groepen

  De workshop bamboestieken is ook zeer geschikt voor grote groepen. Wij hebben standaard een capaciteit tot 750 personen. Groter is in overleg geen probleem. 

  Bekijk hiernaast het filmpje voor een kleine impressie.

  Waarom First Choice Events?

  • 9.2 klantbeoordeling
  • Wij komen op locatie!