Bamboe workshop (bamboestiek)
Bamboe workshop

Bamboe Workshop

Workshop bamboestiek ideale teambuilding

Met je team een toren, brug of kunstzinnig object bouwen? Geen probleem met onze bamboe workshop! Dit materiaal leent zich perfect voor alle ruimtelijke bouwwerken! 

Door bamboestokken met elastiekjes aan elkaar te knopen, kunt je verschillende constructies maken en opbouwen. Bamboe is een natuurlijk en milieuvriendelijk materiaal dat al eeuwen toegepast wordt in de constructie van diverse objecten zoals meubilair, huizen en zelfs bruggen. Bamboe is stevig, milieuvriendelijk en zeer geschikt voor creatieve teambuilding.

Bamboe Workshop voor teambuilding

De Bamboe Workshop kan naar wens met verschillende creatieve teambuilding opdrachten ingevuld worden. Wij kunnen thema’s of shared values van je bedrijf doorvoeren in de workshop. Als mogelijke teambuilding opdrachten kan je bijvoorbeeld denken aan: bruggen bouwen of een roulatie waarbij het volgende team doorgaat op de fundering van het voorgaande team. Andere opdrachten zijn uiteraard ook bespreekbaar.

Outdoor

Bamboe bouwen word ook wel bamboestiek genoemd. In de bamboe workshop leert je de technieken van het bamboe bouwen. Lekker op het strand! 🙂

Indoor

binnen bamboe bouwen
Een creatief bedrijfsuitje of teambuilding in de winter? Geen probleem met de creatieve indoor Bamboe Workshop! Dit creatieve, actieve personeelsuitje is zeer geschikt voor teambuilding of als vergaderbreak tijdens de wintermaanden. Ben je op zoek naar een creatief personeelsuitje in de winter? Boek dan hier je Indoor Bamboe Workshop.

Geslaagde First Choice events

Beschikbaarheid opvragen.

Waarom First Choice Events?

  • 9.2 klantbeoordeling
  • Offerte binnen 24 uur
  • Wij komen op locatie!