Megavlieger bouwen op (bijna) iedere locatie

Megavlieger Bouwen

Een actieve workshop ideaal voor teambuilding

Beschikbaarheid opvragen 
 

 

100%

Vlieg garantie

20 tot 750

Personen

9,2

Klantbeoordeling

Samenwerken was nog nooit zo leuk

Samen met je collega’s één grote 3D megavlieger bouwen en oplaten!

In kleine teams bouw en decoreer je met je team jullie onderdeel van de megavlieger. Door het samenvoegen van de onderdelen wordt een enorme vlieger gecreëerd. Dit kan leiden tot de vorming van een compleet (bedrijfs)logo of een kleurrijk geheel. Buiten is het moment aangebroken dat de megavlieger de lucht in kan! Ideaal voor bedrijfsuitje, afdelingsuitje, groepsactiviteit.

De megavlieger bouwen kan op bijna iedere locatie in Nederland. Zoals op het strand of een groot grasveld. Het is wel handig als een terras in de buurt is waar de onderdelen kunnen bouwen.

Mogelijk op het strand van oa:In Oostvoorne, Hoek van Holland, Scheveningen, Wassenaar, Noordwijk en Gouda hebben we samenwerkingen waar we desgewenst ook de horeca kunnen regelen.

Check beschikbaarheid 

 • Megavlieger bouwen in de winter

  Een creatief en constructief bedrijfsuitje in de winter? Onze megavlieger workshop is hiervoor bij uitstek geschikt!

  In een comfortabele, warme omgeving bouwt en decoreert u in teamverband uw onderdeel van de megavlieger. Na het bouwen van de onderdelen voor de vlieger is het tijd om even uit te waaien. Buiten worden alle onderdelen samengevoegd en ontstaat er één megavlieger. Met behulp van alle teams zal de megavlieger het luchtruim kiezen. Bij deze vlieger workshop kunnen we uw bedrijfslogo op de vlieger zetten. Een verrassend leuk programma geschikt voor een bedrijfsuitje vanaf 20 personen. Voor een personeelsuitje boven de 100 personen adviseren wij meerdere megavliegers te maken.

  Waarom First Choice Events?

  • 9.2 klantbeoordeling
  • Wij werken alleen met professionals
  • Wij komen op locatie!