Een megavlieger bouwen voor de eindexamenkandidaten
19 juni 2018 
3 min. leestijd

Een megavlieger bouwen voor de eindexamenkandidaten

Inmiddels zijn alle examens voorbij en hebben de meeste leerlingen de uitslagen terug. Niet alleen voor leerlingen is het een spannende tijd geweest, maar ook voor de docenten. De docenten van het Herbert Vissers College sloten dit jaar af met een workshop megavlieger bouwen! Ter ere aan alle eindexamenkandidaten bestaat de versiering van de megavlieger uit al hun namen.

Hoge vliegers vangen veel wind

Het was nog even spannend op de dag zelf, want bij de kust van Bloemendaal aan Zee waaide het die dag behoorlijk. Zonder wind kan een vlieger niet vliegen (nu hebben wij daar altijd wel een oplossing voor), maar met wind bestaat er een kans dat de vlieger kapot waait en dat is heel erg zonde.

Maar voordat het zover was, moest de hele vlieger nog in elkaar gezet worden. In verschillende teams werd er hard gewerkt aan de diverse onderdelen. Alle onderdelen bij elkaar moeten uiteindelijk de vlieger vormen. Maar dan moeten wel alle onderdelen sterk genoeg zijn. Wat extra lijm hier en daar om er zeker van te zijn dat de vlieger niet ineens kapot gaat.

Toen was het tijd om het strand op te gaan. Goed de spullen vasthouden en ook zeker goed de vlieger vast houden! Sommige vonden het toch wel spannend met al die wind, zal die niet ineens breken? Maar alles kwam goed, hoog in de lucht op het strand bij Bloemendaal aan Zee was daar de prachtige vlieger gemaakt door de docenten van het Herbert Vissers College ter ere van alle eindexamenkandidaten. Hopelijk hebben jullie het allemaal gehaald!!

Feiten

Datum: 12 juni

Locatie: Strandpaviljoen Bloomingdale

Programma: Workshop Megavlieger bouwen

Gezelschap: Herbert Vissers College

Werken aan de megavlieger Werken aan de megavlieger Werken aan de megavlieger Groepsfoto Groepsfoto Megavlieger in de lucht Werken aan de megavlieger Werken aan de megavlieger Werken aan de megavlieger Werken aan de megavlieger Werken aan de megavlieger Werken aan de megavlieger

Reactie plaatsen

Snel en makkelijk onze beschikbaarheid opvragen.

[gravityform id="3"]

Waarom kies je voor First Choice Events?

  • Klant beoordeling van 9.2
  • Binnen 15min. antwoord
  • Komen op iedere locatie