Reis om de wereld met National Instruments
Teambuilding
Jasper Boekbinder
Teambuilding
06/19/2018
2 min
0

Reis om de wereld met National Instruments

06/19/2018
2 min
0

Een reis om de wereld in 1,5 uur, je zou het bijna niet geloven, maar de medewerkers van National Instruments is het gelukt! Van Amerika tot aan Schotland, we hebben het allemaal gezien door middel van verschillende spellen!

In het prachtige Brediuspark in Woerden werd op vrijdag 15 juni de grote wereld reis gehouden. Om even op te warmen speelden we het spel disk golf. Hierbij is het de bedoeling om met een frisbee van korf naar korf te gooien. Elke keer gooien kost een punt en het team met de minste punten wint de ronde. Het ging de deelnemers goed af en toen was het tijd om weer verder te reizen.

Een fanatieke middag

Het volgende spel was pag schieten. Een Belgische sport waarbij een knots van een afstand van tien meter door een wigwamcontructie geworpen word. Het klinkt makkelijker dan dat het daadwerkelijk is! Na België ging de reis verder naar het volgende spel: Sumpitan oftwel blaaspijpschieten. Na een paar kleine test rondjes was het tijd om op het zwijn te richten. Mis was mis, 0 punten. Vel was 1 punt en de schouder 2, maar de hoofdprijs had je als je in het linker oog schoot, 10 punten!! Maar niemand slaagde erin om het linker oog te halen.

Toen was het tijd om een wedstrijdje beach lacrosse te spelen. Fanatiek probeerde de deelnemers bij elkaar te scoren en deze instelling kwam ook goed van pas tijdens het laatste onderdeel: tug of war oftewel ouderwets touwtrekken. Echt een spel waarbij teamwork super belangrijk is! Beide teams hebben alles gegeven en bij ons is iedereen een winnaar!

Al met al was het een fanatieke en hele gezellige middag waarbij we (bijna) de hele wereld hebben gezien! Wij willen National Instruments bedanken voor de gezellige reis en de fanatieke inzet!

Feiten

Datum: Vrijdag 15 juni

Plaats: Brediuspark Woerden

Gezelschap: National Instrument

Programma: Reis om de wereld in 5 spellen

Reis om de wereld Reis om de wereld Disk golf Sumpitan Sumpitan Board met pijltjes van Sumpitan Reis om de wereld Reis om de wereld

Reacties
Categorieën