Megavlieger
Jasper Boekbinder
Megavlieger
04/09/2018
1 min
0

Workshop megavlieger bouwen met SPEV Noordwijk Events

04/09/2018
1 min
0

Blauwe lucht, mooie zon, goeie oosterse wind, tijd voor een dagje strand! Samen met SPEV Noordwijk Events werd er gewerkt aan een megavlieger. Het idee van de megavlieger is dat ieder groepje een deel van de vlieger maakt. Uiteindelijk wordt de vlieger zo sterk als het zwakste onderdeel. Het is belangrijk om niet alleen je eigen onderdeel goed te maken, maar ook je teamgenoten te helpen.

Samenwerken is de sleutel

De rollen werden verdeeld en de deelnemers gingen aan de slag. ‘Kan ik jou ergens mee assisteren’ zo klonk het aan het strand van Katwijk. Ondertussen moest alles goed worden vastgehouden, want de wind was goed aanwezig. En dat is alleen maar goed nieuws, want zonder wind kan de megavlieger ook niet de lucht in. ‘Ik vind hem een beetje waggel’ werd er gezegd toen alle onderdelen bijna in elkaar stonden. Hier kwam teamwork goed van pas, want samen werden de onderdelen sterker gemaakt. Ook met decoreren was de rolverdeling goed te zien. Met stiften ging iedereen aan de slag om zijn/haar deel zo goed mogelijk te versieren.

En toen steeg de spanning. De vliegers werden in elkaar gezet. De losse decoraties werden 1 geheel. De touwen werden gespannen. Iedereen nam hun posities in. En toen was het tijd om de vliegers los te laten. In de heldere blauwe lucht waren twee prachtige megavliegers te zien.

Wij willen SPEV Noordwijk Events ontzettend bedanken voor de gezellige middag. Het was een prachtig plaatje op het strand van Katwijk!

Decoreren megavlieger Megavliegers Bouwen megavliegers Bouwen megavliegers Megavlieger strand

Feiten:

Locatie: Katwijk
Datum: 6 april 2018
Programma: Megavlieger bouwen
Gezelschap: SPEV Noordwijk Events

Reacties
Categorieën