Staatsbosbeheer’s Doe en Kijkdag 2018 Kemphaan, Almere
3 april 2018 

Staatsbosbeheer’s Doe en Kijkdag 2018 Kemphaan, Almere

Op de Doe en Kijkdag in Kemphaan, Almere konden de kinderen deelnemen aan verschillende activiteiten. Met Pasen als thema, was het bos omgetoverd tot een Paasbos. Er was er een schapenwei vol met schaapjes en lammetjes, paasvuur en rondlopende Paashazen die de kinderen paaseitjes uit deelden.

Zandsculpturen, bamboe bouwen en Pijltjes blazen

Met de Kinderdoekaart in hun handen liepen de kinderen van de ene activiteit naar het andere. Bij ons konden ze aan de slag met zand. Zo werden er kastelen, taarten, donuts, paaseitjes en nog veel meer gebouwd. De kinderen stonden versteld van hun eigen kunstwerken en vroegen opa en oma om een foto te maken van de creaties. Verder konden de kinderen ook aan het werk met de bamboestokken en de hoogste toren bouwen. De hoogste toren was vier hoog en kon ook nog eens blijven staan. Overigens, konden de kinderen ook pijltjes blazen. Dit was een zeer geliefde activiteit.

 

zandsculpturen hart  pijltjes blazen kinderen zandsculpturen kinderen

zandsculpturen met kinderen pijltjes blazen met kinderen

Feiten:

Locatie: Kemphaan, Almere
Datum: 2 april 2018
Programma: Zandsculpturen, bamboe bouwen, pijltjes blazen
Gezelschap: Staatsbosbeheer

 

Over de schrijver
Ervaring: Eigenaar en oprichter First Choice Events sinds januari 2012 – Present (4 jaar en 11 maanden First choice Events richt zich op de zakelijke markt Eigenaar J en J Outdoor Events January 2001 – March 2012 (11 years 3 months) Bijna 10 jaar leveren wij een constante kwaliteit, doordat wij alle programma’s zelf uitvoeren en beheren. Naast het bedenken en ontwikkelen van nieuwe programma’s mogen wij met meer dan 200 evenementen per jaar voor overheid, bedrijf en particulier tot een ervaren en vernieuwend evenementenbureau gerekend worden. import & Sales Vlieger Op January 1995 – August 2002 (7 years 8 months)
Reactie plaatsen

Wij maken gebruik van cookies