Wat is Zandsculpturen?

Wat is Zandsculpturen?

Zandsculpturen is een ontwerp maken van zand. Of hoe wij het liever noemen: zandkastelen maken voor gevorderden. Dit doen wij op iedere gewenste locatie. Logischerwijs kan dit op het strand maar ook op de parkeerplaats, het pleintje, een grasveld, etc..

Voor ons is de locatie niet belangrijk. Als we ermaar kunnen komen met een Bus met aanhanger of  (voor grote groepen) een vrachtwagen.

Zandsculpturen kan met speciaal rivierzand of gewoon strandzand.

 

Professioneel Zandsculpturen

Professioneel zandsculpturen wordt met speciaal rivierzand gedaan. Dit zand is een stuk hoekiger waardoor het uitermate geschikt is voor zandsculpturen. Daarnaast wordt het zand gewassen en gezeefd waardoor er alleen zand overblijft. Dus geen vervelende schelpjes en steentjes die het zandsculptuur kunnen laten scheuren.

De workshop zandsculpturen wordt gedaan onder professionele begeleiding. Er zijn altijd kunstenaars aanwezig die je tips en tricks uit het vak geven. Doordat wij rivierzand gebruiken is er meer grip op het bouwwerk waardoor er meer mogelijkheden zijn om je creativiteit op het zandsculpturen los te laten.

Wanneer er behoefte is aan een creatief bedrijfsuitje is zandsculpturen uitermate geschikt. En het is het ook gewoon leuk om te doen! Met de juiste instructies, technieken en materialen zal je eigen ontwerp oprijzen uit het zand! De Zandsculpturen Workshop wordt zowel binnen als buiten aangeboden. Ook een locatie nabij zee behoort tot de mogelijkheden!

Zandkastelen bouwen


Zandsculpturen met strandzand is erg leuk om samen met je collega's te doen. Zandkastelen bouwen en sculpturen carven zijn namelijk ideaal voor teambuilding. Met een creatieve inzit, samenwerking en communicatie wordt er al snel iets moois gemaakt! Klaar voor het sculptuurwerk?
carola
Door

carola

op 14 May 2019

leuk

carola
Door

carola

op 14 May 2019

supperdepuperleuk bedoelje

Reactie plaatsen