Powerkiten en kitefight met het Ministerie van Veiligheid en Justitie
14 juni 2017 

Powerkiten en kitefight met het Ministerie van Veiligheid en Justitie

Vandaag organiseerden wij voor het Ministerie van Veiligheid en Justitie een sportieve middag met Sanjo Kite Fight en Powerkiten op het strand van Noordwijk. Het zonnetje scheen en er stond precies genoeg wind voor Sanjo Kite Fight en het Powerkiten. Nadat er een korte uitleg over beide activiteiten werd gegeven, kon de leuke middag op het strand beginnen.

Hoe fanatiek het er aan toe ging bij Sanjo Kite Fight, zo sportief waren jullie met het Powerkiten. We vonden het heel erg leuk om te zien hoe jullie alles in teamverband deden en we hopen dat jullie het ook zo ervaren hebben! Geniet hieronder nog even na van de gemaakte foto’s en filmpjes :)

Vechtvliegeren (kitefight) in Noordwijk

Facts

Locatie: Noordwijk

Datum: 14 juni 2017

Programma: Powerkiten en Sanjo Kite Fight

Gezelschap: Ministerie van Veiligheid en Justitie

Personen: 20

Over de schrijver
Ervaring: Eigenaar en oprichter First Choice Events sinds januari 2012 – Present (4 jaar en 11 maanden First choice Events richt zich op de zakelijke markt Eigenaar J en J Outdoor Events January 2001 – March 2012 (11 years 3 months) Bijna 10 jaar leveren wij een constante kwaliteit, doordat wij alle programma’s zelf uitvoeren en beheren. Naast het bedenken en ontwikkelen van nieuwe programma’s mogen wij met meer dan 200 evenementen per jaar voor overheid, bedrijf en particulier tot een ervaren en vernieuwend evenementenbureau gerekend worden. import & Sales Vlieger Op January 1995 – August 2002 (7 years 8 months)
Reactie plaatsen

Wij maken gebruik van cookies