Referenties
Jasper Boekbinder
Referenties
09/27/2016
1 min
0

Teambuilding: Boogschieten en Sumpitan in Golfbaan IJsselweide

09/27/2016
1 min
0

Vandaag zijn we gaan Boogschieten op Golfbaan IJsselweide. Daarnaast hebben wij als extra ook de Sumpitan meegenomen! Dat is een Indonesische blaaspijp. Het weer was helaas een beetje grijs, maar gelukkig regende het niet! Het zonnetje liet zich niet zien maar het was ook niet zo koud. De jassen bleven uit! Dat is altijd fijn.

Na kennismaking en een korte introductie zijn we van start gegaan. De groep had er zin in! Hier en daar is er zelfs een Robin Hood ontdekt. Niemand had echt ervaring met boogschieten en sumpitan maar toch werd de roos een aantal keer geraakt!

Golfbaan IJsselweide

Wij doen een aantal leuke activiteiten op de golfbaan IJsselweide in Gouda. Doordat er veel ruimte is, is het voor ons gemakkelijk om bedrijfsuitjes voor grote groepen te organiseren. Lijkt je dit ook wat stuur ons dan een mailtje. Of geef een belletje!

Teambuilding

Het kan zijn dat boogschieten niet helemaal jou ding is. Dat is niet erg! Wij hebben een gevarieerd aanbod aan teambuilding uitjes. Maar wij hebben ook sportieve en creatieve bedrijfsuitjes! Bijvoorbeeld onze workshop zandsculpturen.

 

Sumpitan golfbaan IJsselweide

collegiaal boogschieten op IJsselweide

Collega verslaan met Sumpitan

Boogschieten_Golfbaan-IJsselweide_5

Ontspannen na de competitie boogschieten

Boogschieten met collega's

Groepsfoto na boogschieten op golfbaan IJsselweide

 

Facts:

Locatie: Gouda, Golfbaan IJsselweide

Datum: 26 oktober 2016

Programma: Boogschieten, Sumpitan (indonesisch blaaspijp)

Gezelschap: De Zalm

Aantal personen: 37

Reacties
Categorieën