IJssculpturen
Jasper Boekbinder
IJssculpturen
10/17/2017
1 min
0

IJssculpturen in Den Haag met Dierenartspraktijk Bezuidenhout

10/17/2017
1 min
0

Vandaag gingen wij met het gezelschap van Dierenarts praktijk Bezuidenhout IJssculpturen in een behandel ruimte in Den Haag. En zeg nou zelf, ijssculpturen in een dierenartspraktijk, dan kunnen we niet anders dan het thema dieren gebruiken.

Na aankomst werden alle spullen uitgestald en de tafels klaargemaakt, zodat we daarna meteen konden beginnen. De blokken ijs werden op de speciale matjes gezet, zodat deze niet van de tafel af zouden glijden en er werden groepjes gemaakt. Nadat alle groepjes ingedeeld waren, kon iedereen beginnen met het maken van de schetsen. Een schets is enorm belangrijk bij het ijssculpturen, omdat je het ijs wat je van het blok haalt er later niet meer op kan zetten.

Nadat de schetsen klaar waren kon het échte ijssculpturen beginnen. Er werd kort uitgelegd waar de verschillende tools voor waren, waarna iedereen aan de slag kon. Het is altijd erg leuk om te zien hoe een vierkant blok langzaam tot een echt sculptuur wordt gemaakt. En gelukkig vonden de deelnemers dat ook. Na een tijdje kwamen er al heel herkenbare dieren tevoorschijn en liep dit bedrijfsuitje ten einde.

Wij vonden het erg leuk om dit bedrijfsuitje aan jullie te geven en we hopen dat jullie er van genoten hebben! Geniet hieronder nog even na van de foto’s :)

Eindresultaat ice carven in den haag : een eend

Een vis van ijs

De workshop is altijd met handschoenen

De schetsen zijn soms net zo mooi als de sculpturen.

Ice carving kan echt op iedere locatie

IJssculpturen den haag bezuidenhout

Facts:

Locatie: Den haag  (bezuidenhout)

Datum: 15 oktober 2017

Programma: Workshop ijssculpturen

Gezelschap: Dierenarts praktijk Bezuidenhout (theresiastraat)

Reacties
Categorieën