Teambuilding
Jasper Boekbinder
Teambuilding
09/10/2016
1 min
0

Kick Off meeting VITRA in Bergen aan Zee

09/10/2016
1 min
0

Voor Vitra hebben wij het actieve gedeelte van de after summer kick off op het strand van Bergen aan zee georganiseerd. Powerkiten, sanjo kitefight en zandsculpturen stonden op het programma.

De 65 deelnemers konden kiezen of ze of de workshop Zandsculpturen gingen doen of vliegeren en kitefight. Daarna hebben ze lekker geluncht bij Blooming.

Op speciaal verzoek hadden we voor deze gelegenheid ook super mooi weer besteld 🙂 Zonnetje en een zacht briesje maakte het de perfecte conditie voor dit strand programma.

Groepsfoto

Een vast onderdeel aan het einde van onze programma’s is het maken van een groepsfoto. Bij de ene groep gaat dat vanzelf andere hebben een klein beetje aan moediging nodig. hieronder een kort filmpje van de making of.

Kick off meeting organiseren

Wil je zelf ook een kick off meeting op het strand organiseren? Wij zijn je daarbij graag van dienst. We hebben volledig in eigen beheer een heel scale aan sportieve en creatieve activiteiten voor op het strand. Je kan alvast een kijkje nemen op de workshops pagina.

Goed om te weten is dat wij vanaf 20 personen onze activiteiten aan kunnen bieden. Maar ook grote groepen tot 750 personen zijn geen probleem voor ons. Onze standplaats is Gouda hiervandaan rijden wij door het hele land om onze workshops te organiseren.

Vraag voor mee informatie hieronder een offerte aan.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Powerkiten tijdens de kick off meeting van Vitra in Bergen aan Zee

Facts:

Locatie: Strand van Bergen aan Zee, Blooming beach

Datum: 10 september 2016

Programma: Powerkiten, sanjo kitefight en workshop zandsculpturen

Gezelschap: Vitra

Aantal personen: 58 personen

Reacties
Categorieën