Plezierige bedrijfsuitjes in Zuid-Holland

Zuid-Holland is een fantastische locatie met veel inwoners. Er vestigen zich veel bedrijven en daarom is er de mogelijkheid om veel verschillende soorten bedrijfsuitjes te doen.

Bedrijfsuitjes in Den Haag

Iedereen kent uiteraard de prachtige stad Den Haag. Het politieke centrum van Nederland. Buiten politiek is er echter nog veel meer in Den Haag te beleven. Zo kun je er ook leuke originele bedrijfsuitjes doen. Dit om de teambuilding in Zuid-Holland te verhogen! Het belang van unieke bedrijfsuitjes is groot. Je wilt als organisator namelijk niet bekend staan als iemand die cliché bedrijfsuitjes regelt. Gelukkig weten wij een aantal leuke bedrijfsuitjes die echt een indruk op mensen maken.

Den Haag staat natuurlijk bekend om het feit dat het dicht bij het strand ligt. Dit is voordeel, want dit betekent dat je leuke bedrijfsuitjes op het strand kunt doen. Een mogelijkheid van een bedrijfsuitje op het strand is Beach Escape. Waarschijnlijk heb je wel eens van het spel 'Escape Room' gehoord. Je bent met een groep en moet verschillende raadsels oplossen om op die manier uit de kamer te ontsnappen. Dit is al een origineel spel, maar Beach Escape is nog origineler dan dat! Beach Escape vereist veel denkvermogen en dat maakt dit spel dan ook zeer goed voor de slimme mensen. Het is heerlijk om lekker competitief met je collega's te gaan strijden. Wie is het slimste van je bedrijf? Dit is een goede manier om erachter te komen. Want in het team is kennis en kunde nodig! Bij Beach Escape kunnen ook verschillende arrangementen worden geregeld. Zo kun je na Beach Escape heerlijk een hapje eten en nog eens nagenieten van al het moois dat je hebt beleeft. Ook kun je zo verhalen uitwisselen. Voor meer locaties voor een bedrijfsuitje in Den Haag kun je altijd een kijkje nemen op fc-events.nl/locaties-voor-je-bedrijfsuitje/.

Bedrijfsuitje in Zuid Holland

Natuurlijk zijn er ook nog andere locaties voor een teamuitje in Zuid Holland. Een goede manier voor teambuilding in Zuid Holland is om het Jongens tegen de Meiden spel te doen. Dit is heel leuk voor de dynamiek tussen de mannen en vrouwen. Het idee van het spel is dat jongens en meisjes worden verdeeld en deze allemaal uitdagende spelletjes tegen elkaar moeten doen. Op die manier kunnen jullie zien wie beter zijn in het bedrijf: de jongens of de meisjes! Over dit spel kun je vervolgens nog dagen napraten op het werk. En elkaar flauw gaan pesten is uiteraard ook leuk om te doen. Dit spel kan al gespeeld worden vanaf 4 personen. Dus ook ideaal voor kleine ondernemingen.

Een ander ludiek idee is om 'De valse Bingo Show' te spelen tijdens het bedrijfsuitje. Bingo wordt doorgaans gezien als een oubollig en saai spel, maar in dit bedrijfsuitje wordt dit weer helemaal hip gemaakt. Het is natuurlijk een beetje een 'Guilty Pleasure' want iedereen vindt bingo stiekem leuk om te doen. Daarnaast wordt de bingo in een modern jasje gestopt. Het is sensationeler dan de bingo die in bejaardentehuizen worden gespeeld. Er zijn namelijk ook ballen waarin verschillende opdrachten zitten die je kunt spelen. Een ander voordeel is dat je geen presentatoren hoeft te regelen. Alles wordt namelijk georganiseerd en dit is ideaal. Zo hebben de organisatoren van je bedrijf namelijk weinig gedoe.

Een ander spel dat nu nog steeds veel gespeeld wordt is Monopoly. Wat nog leuker is dan Monopoly als spel, is om real life monopoly te spelen. Dit is ook mogelijk om te doen als bedrijfsuitje. Het werkt goed voor de teambuilding want je werkt in verschillende teams.


Zuid holland is de perfecte provincie om je bedrijfsuitje te organiseren. Je heb hier de keus uit een groot aantal bad plaatsen aan het strand, die op hun beurt allemaal een eigen karakter hebben. Voor iedere wat wils. Wil je liever je uitje in een grote stad ook deze zijn hier te vinden.

Bekijk hier alle mogelijkheden voor je bedrijfsuitje

Welke activiteiten zijn er leuk op de stranden van zuid Holland?

De mega vlieger kunnen wij op ieder strand bouwen en vliegen. Zeeland, zuidholland of Noordholland we komen naar je toe vanaf 20 personen.Megavlieger bouwen

Zandsculpturen bouwen op iedere locatie aan de kust of in het binnen landProfessionele zandsculpturen bouwen(workshop)
Bekijk hier alle BBQ mogelijkheden