Strand zeskamp op iedere locatie mogelijk

Strand zeskamp

Strandzeskamp teambuilding aan de vloedlijn

Beschikbaarheid 
 • 16 jaar

  De bedrijfsuitjes specialist op het strand

  Succes

  Gegarandeerd

  9.2

  Klant beoordeling

  Strandzeskamp als bedrijfsuitje

  Een zeskamp is een sportief bedrijfsuitje dat ideaal is voor teambuilding. Wie is fanatiek genoeg om de eeuwige roem in de wacht te slepen? Door ons grote aanbod aan onderdelen kunnen wij een zeskamp samenstellen aan uw wensen. 

  Denk aan behendigheid, intelligentie en samenwerking. Overal in Nederland op uw gekozen locatie. Vaak is dat het strand maar dat is niet een vereiste. Zolang er maar ruimte genoeg is kunnen wij een 6-kamp organiseren.

  Check beschikbaarheid

  Zeskamp op het strand van bloemendaal

  Onderdelen Strandzeskamp:

  leg het parcours af met de bal

  Megaballen race

  Een sportieve, maar ook zeker hilarische activiteit is de megaballen race. In twee teams wordt er tegen elkaar gestreden om zo snel mogelijk een parcours af te leggen met deze megaballen. Eén klein dingetje nog, tijdens de race is het wel de bedoeling dat er een goede samenwerking van je teamleden is. Sportief en hilarisch dus!

  Beach Lacrosse is een combinatie van basketbal, voetbal en hockey

  Beach Lacrosse

  Beach Lacrosse is een combinatie van basketbal, voetbal en hockey. Vovendien zijn de sticks(crosse) voorzien van een netje zodat de bal er niet vanaf glijdt.

  Het draait om behendigheid, snelheid, inzicht en combinatie en is een leuke activiteit om op het strand te houden. Het is de oudste georganiseerde sport van Noord Amerika en zeker het proberen waard!

  Volleybal op het strand the best game under the sun

  Beachvolleybal

  Beachvolleybal is een variant op het gewone volleybal maar wordt in het zand gespeeld. In teams van maximaal 4 wordt er gestreden om de winst. Omdat het op het strand gespeeld wordt is het soms nog wel eens een uitdaging om niet alleen van de tegenstander, maar ook van de wind te winnen!

  Zandkastelen

  Wat voelt er nu fijner dan het zand dat door je vingers glijdt? Met deze activiteit kan je helemaal losgaan met het bouwen van een zandkasteel. Door middel van een gezamenlijk thema ontstaan er uiteindelijk verschillende zandkastelen van een onderwerp. Tijd om dat zand eens goed te voelen dus!

  Hier kun je snel en makkelijk onze beschikbaarheid opvragen

  Beschikbaarheid opvragen.

  Waarom kies je voor First Choice Events?

  • Klant beoordeling van 9.2
  • binnen 4 uur antwoord
  • Komen op iedere locatie
  Wij maken gebruik van cookies