Winteruitje, Bedrijfsuitje organiseren in de winter?
Referenties
Jasper Boekbinder
Referenties
03/05/2018
1 min
0

Winteruitje, Bedrijfsuitje organiseren in de winter?

03/05/2018
1 min
0

Ook in de winter zit je voor je bedrijfsuitje bij ons goed.ben je bij First Choice Events aan het juiste adres als het gaat om het organiseren van creatieve en sportieve bedrijfsuitjes. Wij hebben een aantal van onze activiteiten speciaal ingericht op een personeelsuitje in de winter. Een sportieve of creatieve activiteit in combinatie met een hapje en drankje? Natuurlijk organiseren wij desgewenst ook een totaal arrangement voor uw bedrijfsuitje! Uw creatieve of sportieve bedrijfsuitje organiseren in de winter? Bekijk hier de selectie workshops en activiteiten die First Choice Events voor u heeft samengesteld speciaal voor de koudere dagen.

Workshop ijssculptuur maken

Als er een workshop die bij uitstek geschikt is dan is het wel spelen met ijs. Tijdens de workshop ijssculptuur maken gaan we natuurlijk wel iets verder dan alleen maar spelen. Je leert de echte kneepjes van het Carven.

In 1,5 tot 2 uur leren we de fijne kneepjes van het bewerken van ijs. Hoe hanteer je de gereedschappen. Je zult al snel merken dat deze winterse workshop heel wat meer is dan alleen maar ijshakken .

Zandsculpturen Maken Indoor

Zoekt u een creatief bedrijfsuitje in de winter mét strandgevoel maar niet de kou? Ook in de koudere maanden kunnen wij het strandgevoel meegeven aan uw personeelsuitje! Onze workshop Zandsculpturen Maken past prima in een indoor setting. Bamboestiek Workshop Indoor

Een creatief bedrijfsuitje of teambuilding in de winter? Geen probleem met de creatieve indoor workshop Bamboestiek! Door bamboestokken met elastiek aan elkaar te verbinden, bouwt u met uw team een bamboe toren, een brug of een ander kunstzinnig object.
Een creatief en constructief bedrijfsuitje in de winter? Onze vlieger workshop Mega Vlieger Maken is hiervoor bij uitstek geschikt! In een comfortabele, warme omgeving bouwt en decoreert u in teamverband uw onderdeel van de Mega Vlieger. Na het bouwen van de onderdelen voor de vlieger is het tijd om even uit te waaien.

Zeskamp Bedrijfsuitje Indoor

Bent u op zoek naar een sportief en competitief bedrijfsuitje in de winter? Boek dan een Indoor Zeskamp arrangement! Tijdens verschillende spectaculaire wedstrijden bestrijden de teams elkaar op diverse onderdelen. Door behendigheid, kracht, intelligentie en samenwerking zullen al snel de sterren van de organisatie uitblinken en eeuwige roem in de wacht slepen!

Reacties
Categorieën