Referenties
Jasper Boekbinder
Referenties
10/02/2016
1 min
0

First Choice Events al drie jaar te vinden via 1001activiteiten.nl

10/02/2016
1 min
0

Al jaren organiseert First Choice Events met succes sportieve en creatieve groepsactiviteiten op het strand. Voor personeelsuitjes, teambuildingsactiviteiten of vrijgezellenfeestjes wordt een zeer uiteenlopend aanbod van kwalitatief hoogwaardige activiteiten aangeboden voor een heerlijke tijd op het strand. Aan de sportieve kant staan activiteiten als kitebuggy racen, boogschieten, vliegeren of Zeskamp met daartegenover meer creatieve activiteiten als zandsculpturen maken of een workshop ijssculpturen. De rode lijn voor alle door First Choice Events georganiseerde activiteiten is de professionaliteit en de hoge kwaliteit van materialen en inhoud.

Activiteit op maat

First Choice Events biedt een gevarieerd aanbod van originele activiteiten, toegespitst op actie of creativiteit of op een combinatie daarvan. First Choice Events kijkt naar alle mensen uit de groep en is zo in staat een op maat aanbod te bieden met uitdaging voor iedereen dus ook voor kinderen zijn er uitdagende activiteiten. Ook wordt ingespeeld op de actualiteit met avontuurlijke groepsspellen geïnspireerd door Expeditie Robinson en de bekende GPS tochten. Bovendien wordt rekening gehouden met het budget en wensen op het gebied van eten en drinken.

Voor iedereen een activiteit

First Choice Events wil graag zo veel mogelijk mensen bereiken om de originele activiteiten onder de aandacht te brengen. Daarvoor zoeken we samenwerking met andere bedrijven. Zo worden krachten gebundeld en is het aanbod nog beter te vinden en de activiteit nog gemakkelijker te boeken.

Voor elke gelegenheid een activiteit

Sinds 2013 werkt First Choice Events samen met 1001activiteiten.nl om hun activiteiten onder een breed publiek bekend te maken. Dagelijks inspireert 1001actviteiten via diverse portals met themawebsites duizenden particulieren en bedrijven voor de invulling van hun bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of event. Via www.1001activiteiten.nl worden vraag naar en aanbod van uitdagende, goed georganiseerde en toepasselijke activiteiten of evenementen samengebracht. Via 1001activiteiten.nl vind je eenvoudig en snel een leuke activiteit voor elke gelegenheid. First Choice Events en 1001actviteiten.nl zijn blij met deze samenwerking die al vele succesvolle matches tot gevolg heeft gehad.

Reacties
Categorieën