Megavlieger Bouwen
Megavlieger bouwen

Megavlieger Bouwen

Samen met je collega’s één grote 3D megavlieger bouwen en oplaten!

In kleine teams bouw en decoreer je met je team jullie onderdeel van de megavlieger. Door het samenvoegen van de onderdelen wordt een enorme vlieger gecreëerd. Dit kan leiden tot de vorming van een compleet (bedrijfs)logo of een kleurrijk geheel. Buiten is het moment aangebroken dat de megavlieger de lucht in kan! Ideaal voor bedrijfsuitje, afdelingsuitje, groepsactiviteit.


De megavlieger bouwen kan op bijna iedere locatie in Nederland. Zoals op het strand of een groot grasveld. Handig is dat er wel een terras in de buurt is waar de onderdeeltjes kunnen bouwen. In Oostvoorne, Hoek van Holland, Scheveningen, Wassenaar, Noordwijk en Gouda hebben we samenwerkingen waar we desgewenst ook de horeca kunnen regelen.

Megavlieger bouwen in de winter

Een creatief en constructief bedrijfsuitje in de winter? Onze megavlieger workshop is hiervoor bij uitstek geschikt!

In een comfortabele, warme omgeving bouwt en decoreert u in teamverband uw onderdeel van de megavlieger. Na het bouwen van de onderdelen voor de vlieger is het tijd om even uit te waaien. Buiten worden alle onderdelen samengevoegd en ontstaat er één megavlieger. Met behulp van alle teams zal de megavlieger het luchtruim kiezen. Bij deze vlieger workshop kunnen we uw bedrijfslogo op de vlieger zetten. Een verrassend leuk programma geschikt voor een bedrijfsuitje vanaf 20 personen. Voor een personeelsuitje boven de 100 personen adviseren wij meerdere megavliegers te maken.

Wie gingen u voor met de Megavlieger bouwen

First Choice Events heeft activiteiten georganiseerd voor onder andere..

Geslaagde First Choice events

Beschikbaarheid opvragen.

Waarom First Choice Events?

  • 9.2 klantbeoordeling
  • Offerte binnen 24 uur
  • Wij komen op locatie!