Medewerkers van het B.C. Broekhin Jenaplan school aan de slag met ijs
05 maart 2018 
1 min. leestijd

Medewerkers van het B.C. Broekhin Jenaplan school aan de slag met ijs

Vrijdag 2 maart was het voor de medewerkers van het B.C. Broekhin Jenaplan school zo ver, het was tijd voor een workshop ijssculpturen. Door de extreme kou wat voor de ijsblokken prima was, maar voor de vingers en tenen niet al te fijn, werd de workshop in het handvaardigheidslokaal gegeven. Een betere plek voor deze creatieve uiting kon er niet bedacht worden.

Beoordeling van BC Broekhin Jenaplan/ R. Willemars★★★★★★★★★★Geweldige activiteit, iedereen was super verrast en we hebben de leukste beelden gemaaktFeedback Company

Tijdens het opzetten kwamen er al een aantal nieuwsgierige medewerkers een kijkje nemen. ‘Ik heb geen idee wat ik bij ijssculpturen moet voorstellen’ zo klonk het door de gangen in de verlaten school. Nadat alles klaar stond, was het tijd om te beginnen. Met het thema ‘spreekwoorden en gezegdes’ gingen de deelnemers fanatiek aan de slag. Eerst een goed idee en een schets maken, omdat je van een blok ijs wel stukken af kan halen, maar niet meer erop kan zetten.

Spreekwoorden en gezegdes

De mooiste creaties kwamen tot leven. Er werden diverse spreekwoorden uitgebeeld zoals: Appels met peren vergelijken, open boek, zoals het klokje thuis tikt tikt het nergens en zich onder de tafel drinken. Alle spreekwoorden werden geraden door de mede deelnemers en natuurlijk was er ook een winnaar of beter gezegd winnaars. Er waren namelijk 2 teams welke de handen in 1 hadden geslagen. Zij hadden van 2 blokken ijs 1 sculptuur kunnen maken met het spreekwoord: Een gebroken hart hebben.

Collega’s waren verbaasd over elkaars creaties en hebben veel gelachen. Wij vonden het ontzettend leuk om te organiseren en waren sprakeloos over de sculpturen. Jullie krijgen een dikke 10!

Facts:

Locatie: Swalben Limburg

Datum: 2 maart 2018

Programma: Workshop ijssculpturen

Gezelschap: B.C. Broekhin Jenaplan school

Anonymous
Door

Anonymous

op 14 Mar 2018

Het was een heel super avond. Nooit gedacht dat het zo leuk was, om een ijssculptuur te maken. Is echt een aanrader.

Reactie plaatsen

Snel en makkelijk onze beschikbaarheid opvragen.

[gravityform id="3"]

Waarom kies je voor First Choice Events?

  • Klant beoordeling van 9.2
  • Binnen 15min. antwoord
  • Komen op iedere locatie