workshops first choice events

Workshops die First Choice Events aanbiedt

Scroll naar beneden voor meer informatie

Workshops voor iedereen, ongeacht leeftijd en interesse!

Een van onze sterkste punten als evenementenbureau is dat we veel aandacht besteden aan onze klanten. Wij kijken bijvoorbeeld naar de leeftijden in de groep, overleggen de interesses met de opdrachtgever en stellen het (bedrijfs)uitje of de teambuilding workshop zo samen dat deze zoveel mogelijk past bij de groep. Al onze workshops worden ontwikkeld vanuit de bovenstaande gedachte. Wij bieden workshops aan voor zowel volwassenen als kinderen, zowel sportief als creatief en avontuurlijk.

Onderstaand vind je een overzicht van onze meest geboekte workshops en activiteiten:

• Workshop Ijssculpturen - NIEUW!
  • Megavlieger Bouwen
  • Professioneele Zandsculpturen
  • Zandsculpturen met strandzand
  • Beach Games
  • Sanjo Kitefight
  • Powerkiten
  • Kitebuggyen
  • Boogschieten
  • Sanjo Workshop
  • Bamboe Bouwen
  • Highland Games
  • GPS Tocht

Workshops en activiteiten uitgelicht:

zandsculpturen professioneel

Zandsculpturen Professioneel

zandsculpturen met strandzand

Zandsculpturen met strandzand

Ook voor kinderen!

knutselclub

Knutsel Club & Vliegers Maken

First Choice Events heeft ook kinderprogramma's in het assortiment: onze workshops Knutselen en Vliegers Maken houden de kinderen lekker bezig p een creatieve manier. Bij de workshops stimuleren onze vriendelijke en geduldige instructeurs creativiteit en inbeeldingsvermogen. Met diverse materialen en methoden worden de meest leuke en knappe creaties vervaardigd. We hebben verschillende programma's samengesteld, afhankelijk van de leeftijdsgroep(en) van de kinderen. Bij deze speciale workshops zijn lol, creativiteit en lachen de meest belangrijke ingrediënten.

Natuurlijk mogen alle creaties mee naar huis genomen worden door de trotse makers. Misschien worden de papa's en mama's wel verrast met mooie cadeautjes...

Benieuwd naar wat wij kunnen organiseren?

First Choice Events heeft activiteiten georganiseerd voor onder andere..

Geslaagde First Choice events

Waarom First Choice Events?

• 9.2 klantbeoordeling
  • Offerte binnen 24 uur